Tule mukaan!

Oletko jäänyt juuri eläkkeelle? Ovatko lapset lentäneet pesästä? Kaipaatko sisältöä elämääsi? Olisiko sinulla aikaa? Haluaisitko auttaa?

Alavuden seurakunnassa toimii suuri joukko vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä. Tule rohkeasti mukaan toimintaan, jonka koet omaksesi. Tehtäviä on monelaisia. Missä sinä voisit palvella? Mitkä ovat sinun lahjasi? Ota yhteyttä työntekijöihin niin etsimme sinulle sopivan tavan olla mukana toiminnassamme.

Vapaaehtoisia tarvitaan näihin tehtäviin: kolehdinkantajia, tekstinlukijoita, sukankutojia, valokuvaajia, lähetystyön tukijoita ja tekijöitä, kirkkokahvittajia, hautausavustajia, apulaisia nuorisotyöhön, kuorolaisia, isosia, pyhäkoulunopettajia...

Yhteisvastuukeräys 2017

Yhteisvastuukeräys alkoi helmikuussa. Yhteisvastuukeräyksen kautta suomalaiset lahjoittavat vuosittain yli kolme miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen. Yhteisvastuukeräyksen kohde vaihtelee vuosittain. Vuonna 2017 keräyksellä autetaan ihmiskaupan uhreja yhteistyössä Pro-tukipiste ry:n, Rikosuhripäivystyksen, Pakolaisneuvonta ry:n ja Monika-Naiset liitto ry:n kanssa.

Harmaan eri sävyt -hankkeen päätavoitteena on ehkäistä ihmiskauppaa ja hyväksikäyttöä tavoittamalla, tunnistamalla ja tukemalla virallisten tukijärjestelmien ulkopuolelle putoavia ihmiskaupan tai ihmiskaupan kaltaisten rikosten uhreja.

Keräysvaroin tuettava kansainvälinen työ keskittyy konfliktien keskellä asuvien nuorten auttamiseen, jotta he pystyisivät rakentamaan kohtuullisen elämän, eivätkä joutuisi ihmissalakuljettajien ja ihmiskaupan uhreiksi. Jordaniassa avustustyön painopisteenä ovat koulutus ja psykososiaalinen tuki Syyrian pakolaisille. Israelissa ja Palestiinalaisalueilla tuetaan rauhankasvatustyötä nuorten medialukutaidon sekä ihmisoikeustuntemuksen parantamiseksi. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Mikäli tahdot mukaan kerääjäksi, ole yhteydessä Maija Hietaniemeen (050 3470631).