Lapset

Tervetuloa pyhäkoulunopettajaksi kotiseurakuntaasi! Voit tulla mukaan uudeksi opettajaksi jo toimivaan pyhäkouluun tai perustaa aivan oman ryhmän. Voit pitää pyhäkoulua omassa kodissasi tai seurakunnan tiloissa. Pääsyvaatimuksena on rippikoulun käyminen ja into lasten parissa toimi-miseen. Ohjeistusta, materiaalit ja tuen saat seurakunnan lapsityöstä

Lapsityöstä löytyy muitakin vapaaehtoistehtäviä, kysäise rohkeasti! Esimerkiksi kerhomummoja ja kerhovaareja otettaisiin mielellään 4-5 vuotiaiden päiväkerhoihin sekä perhekerhoihin ”apukäsiksi” ja sylissä pitäjiksi. Lisäksi erilaisiin lapsityön tapahtumiin (esim. talvitapahtuma) tarvitsemme vapaaehtoisia avuksi.

Virve Myllyaho puh. 050 3121508
Merja Anttila puh. 050 3470624

Varhaisnuorten kerhot

Haluaisitko sinä ohjata 1-2 tunnin mittaisia seurakunnan kerhoja 7-12 –vuotiaille? Kerhot kokoontuvat eri teemojen ympärille, esim. kokkikerho, askartelukerho, liikuntakerho ja lasten lähetyskerho. Onko sinulla jokin teema, jonka ympärillä haluat toteuttaa kristillistä kasvatusta? Etsimme vähintään vuodeksi sitoutuvia kerhonohjaajia, myös yli 18-vuotiaita. Saat opastuksen käytännön työhön sekä hartauksien pitämiseen. Haemme joukkoomme mm. askarteluhetkien avustajia. Voit olla mukana suunnittelussa tai toteutuksessa. Ilmoittaudu mukaan!

Sanna Loukasmäki puh. 050 5636081

Nuoret

Nuorisotyön vapaaehtoisina voivat toimia isoskoulutuksessa olevat nuoret. Isoskoulutukseen voi osallistua jokainen rippikoulun käynyt. Isoset toimivat ryhmänohjaajina lastenleireillä ja rippikoululeireillä. Lisäksi he avustavat seurakunnan erilaisissa tapahtumissa. Mikäli isoskoulutus ei ole sinun juttusi, mutta haluaisit muulla tavalla olla vapaaehtoisena nuorisotyössä, kerro rohkeasti ideasi nuorisotyönohjaajalle.

Nuorisotyössä järjestetään retkiä ja tapahtumia (esim. metallimessu tai konsertti), joihin tarvitaan aikuisia valvojia ja järjestyksenvalvojia. Valvojiksi kelpaavat kaikki yli 18-vuotiaat. Järjestyksenvalvojilla on oltava järkkärikortti.

Juho Loukasmäki puh. 050 5636095
Markus Partanen puh 050 5636093