Leiri-ilmoittautuminen

Leiri ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti. Ilmoittautumislinkki löytyy tältä sivulta leirimainoksessa ilmoitettuna ajankohtana.

Leiri on tarkoitettu talvikauden aikana ilmoitetulla luokalla olleille tytöille ja pojille. Kaikkein pienimmille leiriläisille järjestämme lisäksi päiväleirin, joka on turvallinen tapa tulla tutustumaan leirilämään.

Kesän 2018 Aittoosaaren lasten leirien ajankohdat:

12.-14.6. 3.-4.lk leiri 

19.-21.6. 5.-7.lk leiri 

3.-4.7. Eskari-2.lk leiri

5.7. Eskari-2.lk leiripäivä klo 12-18

6.-7.7. Eskari-2.lk leiri 

 

 

 

Tule mukaan leireille!

Varhaisnuorisotyö järjestää monenlaisia leirejä ja retkiä koululaisille.

Leireillämme on monenlaista touhua ja puuhaa, lepoa ja leikkiä, hiljentymistä, hyvää ruokaa, uintia ja saunomista sekä kivoja kavereita! Lasten kanssa touhuaa iso joukko seurakunnan työntekijöitä, kuten varhaisnuorisotyönohjaaja, kanttori, pappi ja isoset. Isoset koulutetaan tehtäväänsä kaksivuotisella isoskurssilla, hyväksytysti suoritetun ensimmäisen vuoden jälkeen on mahdollisuus hakea isoseksi lasten leirille.

Leiritoiminta järjestetään pääosin Aittoosaaren leirikeskuksessa kesäaikaan (Itärannantie 418, 63410 Rantatöysä). Leireillä ei ole erillistä vanhempaintilaisuutta, vaan leiri päättyy lossirantaan.Leiritoimintaesite jaetaan reppupostina koulujen kautta koteihin, leireille ilmoittaudutaan esitteen ohjeiden mukaan. Leiriläisille lähetetään leirikirje ja osallistujakortti sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.​

Hiippakunta- ja suurleirille osallistumme mahdollisuuksien mukaan! Nämä leirit ovat elämyksellisiä telttaleirejä isolla leirijoukolla, hiippakuntaleiri kokoaa yhteen n. 200 tyttöä ja poikaa Lapuan hiippakunnan eri seurakunnista ja kansainvälinen suurleiri Partaharjulla kokoaa n. 2000 tyttöä ja poikaa yhteen Pieksämäelle Partaharjun toimintakeskuksen maisemiin. Hiippakunta- ja suurleiri järjestetään kahden vuoden välein.

Retkiä tehdään lähelle ja kauas. Tärkeimpinä vuosittaisina retkinä on kerhojen päätösretki huvipuistoon, kerhonohjaajien rovastikunnallinen ja hiippakunnallinen koulutuspäivä, Lennokki- ja liikuntakerhon yöretki kerhomökillä sekä kesäkuun alussa oleva retki Jämijärvelle. Muita retkiä mm. erilaiset toimintapäivät rovastikunnan ja koko hiippakunnan alueella.

Leiri tai retki järjestetään kun viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä on osallistujia vähintään 10.

YouTube-video