Tarttuva usko -koulutuspäivä

Vesitornin toimitila

Raamattuopetusta, yhteyttä, evankelioinnin raamatullisia juuria...

Kristittyjen tehtävänä on välittää Jumalan kutsu tämän ajan ihmisille. Tätä työtä kutsutaan evankelioimiseksi. Se pohjautuu Jeesuksen omiin sanoihin: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille" (Mark. 16:15). Evankelioiminen ei ole pakottamista tai pätemistä. Pikemminkin kyse on siitä, että kerjäläinen sanoo toiselle kerjäläiselle, mistä leipää on saatavissa.

Tarttuva usko -koulutuspäivän kuluessa pohditaan yhdessä, miten elää Jeesuksen seuraajana nykyajan keskellä. Millä tavoin seurakunta voisi kutsua niitä jäseniä, jotka eivät osallistu toimintaan? Entä miten evankelioiminen toteutuisi niin, ettei se ole luonteeltaan tyrmäävää vaan kutsuvaa?

Lauantaina 20.1. Vesitornin toimitilassa (Tornitie 5)
10.00 Tervetuloa! Jussi Peräaho
10.15 Evankeliumin muutosvoima, Lasse Pesu
11.15 Evankelioinnin raamatulliset juuret, Lasse Pesu
12.00 Lounas (vapaaehtoinen maksu)
13.00 Miten voi kertoa toiselle Jeesuksesta? -ryhmätyö
14.30 Lähtökahvit

Koulutuspäivää luotsaa pastori Lasse Pesu, joka työskentelee raamattukouluttajana Suomen Raamattuopistolla. Päivässä on mukana myös kirkkoherra Jussi Peräaho. Koulutuspäivä liittyy maaliskuussa Pohjanmaalla järjestettävään Mahdollisuus Muutokseen -mediamissioon. Toimitilassa on esillä laaja kristillisten kirjojen myyntipöytä.

Järjestäjät: Alavuden seurakunta ja Suomen Raamattuopisto

Alavuden seurakunta, Töysän alue

Makasiinikahvila

Juhannusjuhlat

Juhannusjuhla Töysän makasiinikahvilassa. Tervetuloa!

Töysän kirkko

Johannes Kastajan päivä