Voi, mikä riemu! -konsertti

Alavuden seurakuntatalo

SRO Musalinja kollektiivi

Voi, mikä riemu! - konsertti

Kauniaisissa, Suomen Raamattuopiston Musiikkilinjalla, opiskelee joukko lahjakkaita nuoria ja nuoria aikuisia. Tämä porukka laittaa iloksemme lahjansa likoon konsertissa Voi mikä riemu!

Konsertti koostuu muun muassa koko musiikkilinjan isosta yhteisproduktiosta, jossa noin 40 muusikkoa nousee lavalle. Siinä kuullaan puhaltimia, jousia, akustista komppiryhmää ja kuoroa yhdessä, kun tämä kollektiivi tulkitsee uudempaa ja vanhempaa hengellistä musiikkia raikkaaseen ja menevään tyyliin.

Orkesteria johtaa kapellimestarina Liisa Lipas. Lisäksi konsertissa esiintyy Mikko Nikulan johtamat kaksi musiikkilinjan folk-yhtyettä ja lauluyhtye Mari-Kaisa Auvisen johdolla.

Voi mikä riemu! -konsertti johdattaa meidät riemullisten sävelten ja parhaan sanoman äärelle. www.musalinja.fi, facebook.com/sromusalinja, Instagram: sromusalinjat

Alavuden seurakunta, Töysän alue

Olohuone

Olohuoneen avoimet ovet

Olkkari auki! Jumppa klo 16.

Alavuden seurakuntatalo

Jumala-luentosarjan viimeinen, viides luento

Asiaa Jumalasta ja yhteisöstä.

Alavuden yläkoulu

Koulupastori

Koulupastori tavattavissa Alavuden yläkoululla.