Hallintojohtajan virka uudelleen hattavana

7.7.2017 14.44

Hallintojohtajan virka, Alavuden seurakunta

Alavuden seurakunta on eteläpohjalainen, keskisuuri seurakunta. Jäseniä on noin 10.500. Työntekijöitä on yhteensä noin 30. Toiminta keskittyy Alavuden ja Töysän kirkkojen ympäristöön. Seurakunta on aloittanut taloustoimistoyhteistyön lähialueen seurakuntien kanssa vuonna 2016. Yhteistyötä kehitetään ja laajennetaan edelleen.

Virkaan valittavalla tulee olla virkaan soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä perehtyneisyys julkisyhteisön talouteen sekä seurakuntahallinnon tuntemusta. Hallintojohtaja johtaa ja valvoo yhteistyöseurakuntien talous- ja henkilöstöhallintoa, kirkonpalvelutyötä ja hautausmaa- ja kiinteistötyötä. Työtä johdetaan yhdessä yhteisen taloustoimiston talousjohtajan kanssa.

Hallintojohtaja vastaa siitä, että yhteistyöseurakuntien taloutta ja omaisuutta hoidetaan tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti seurakunnan perustehtävää palvellen. Hän toimii seurakuntien edustajana investointihankkeissa ja luottamustoimissa sekä kehittää yhteistyötä.

Erityisesti odotamme henkilöstöjohtamis - ja esimiestaitoja.

Viran palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän J30 mukainen. Virka täytetään sopimuksen mukaan syksyllä 2017. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Koeaika on 6 kuukautta. Valintaprosessissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. Osa työajasta tehdään yhteistyöseurakunnissa. Virkapaikkana on Alavus.

Hakemukset toimitetaan Alavuden seurakunnan kirkkovaltuustolle osoitettuna viimeistään 11.8.2017 klo 14.00 mennessä. Hallintojohtajan virka on uudelleen haettavana. Virkaa aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon.

Hakuosoite: alavuden.seurakunta@evl.fi tai Alavuden seurakunta, Louontie 1 A 1, 63300 Alavus. Haastattelut 21.8.2017. Lisätietoja antavat talousjohtaja Antti Viita 050-5540633 (18.7. jälkeen) ja vt. kirkkoherra Jussi Peräaho 040-7104042 (3.8.2017 jälkeen).

www.alavudenseurakunta.fi