Hiljainen viikko ja pääsiäinen 2018

Tapahtumia Alavuden alueella

La 24.3. klo 18 Voi, mikä riemu! -konsertti Alavuden srk-talossa. Suomen Raamattuopiston Musiikkilinjan kollektiivi esittää uutta ja vanhaa hengellistä musiikkia raikkaalla otteella. Vapaa pääsy.

Su 25.3. klo 10 Palmusunnuntain perhemessu Alavuden kirkossa, Peräaho, Toivonen, Setälä. Päiväkerholaiset esiintyvät, Matti ja Kerttu-Maija Kujanpää, laulu.

Ma 26.3. klo 19 Hiljaisen viikon iltakirkko Alavuden kirkossa, Partanen, Olli Isopahkala, Ry:n miehet, laulu.

Ti 27.3. klo 19 Paastonajan lauluja eri herätysliikkeiden laulukirjoista Alavuden kirkossa, Peräaho, Järvinen, Caritas-kuoro. Haastateltavina Ari ja Taina Ylinen.

Ke 28.3. klo 9.30 Lasten pääsiäishartaus Alavuden kirkossa; klo 17.30 Vähävaraisten pääsiäisateria Alavuden srk-talossa. Ilm. pe 23.3. mennessä p. 050 347 0631/Maija. Huom! Kattaus varattu 50:lle, paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä;
klo 19 Hiljaisen viikon iltakirkko Alavuden kirkossa, Toivonen, Järvinen, Kevytkengin-lauluryhmä.

To 29.3. klo 19 Kiirastorstain messu Alavuden kirkossa, Mäki, Partanen, Järvinen, Kirsi Holkko, huilu.

Pe 30.3. klo 10 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Alavuden kirkossa, Martikainen, Mäki, Järvinen; klo 15 Jeesuksen kuolinhetken hartaus, Toivonen, Setälä, Aino-Kaisa Vehkakoski, viulu; klo 19 Sleyn Ristinjuhla Alavuden kirkossa, Matti Rintala.

Su 1.4. klo 10 Pääsiäispäivän messu Alavuden kirkossa, Toivonen, Martikainen, Setälä, kirkkokuorot. Kirkkokahvit kirkossa.

Ma 2.4. klo 10 Toisen pääsiäispäivän messu Alavuden kirkossa, Martikainen, Kalle Peltokangas, Järvinen ja Petrus Setälä, huilu.

Tapahtumia Töysän alueella

Su 25.3. klo 13 Palmusunnuntain perhemessu Töysän kirkossa, Peräaho, Setälä.

Ma 26.3. klo 13 Hiljaisen viikon iltapäiväkahvi ja hartaus Töysän srk-talossa, Martikainen, Järvinen.

Ti 27.3. klo 9.30 Lasten pääsiäishartaus Töysän kirkossa; klo 19 Hiljaisen viikon iltakirkko Töysän kirkossa, Mäki, Setälä, Töysän kirkkokuoro.

Ke 28.3. klo 19 Lauluja Viisikielisestä Töysän srk-talossa, Martikainen, Setälä. Haastateltavina Niilo ja Raili Rintamäki.

To 29.3. klo 13 Ehtoollishartaus palvelukeskus Elviirassa, Peräaho, Järvinen. Tilaisuus kaikille avoin; klo 17.30 Vähävaraisten pääsiäisateria Töysän srk-talossa. Ilm. pe 23.3. mennessä p. 050 347 0631/Maija. Huom! Kattaus varattu 50:lle, paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä; klo 19 Kiirastorstain messu Töysän kirkossa, Peräaho, Martikainen, Setälä, Ritulit.

Pe 30.3. klo 13 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Töysän kirkossa, Martikainen, Mäki, Setälä, Leo Jeulonen, laulu.

Su 1.4. klo 13 Pääsiäispäivän messu Töysän kirkossa, Toivonen, Martikainen, Setälä, kirkkokuorot. Kirkkokahvit kirkossa.

Ma 2.4. klo 13 Toisen pääsiäispäivän messu Töysän kirkossa, Martikainen, Peräaho, Järvinen.

Siunattua pääsiäisen aikaa!