Mielenterveystyö

MIELEN virkistysryhmä henkisen hyvinvoinnin ja mielenterveyden tueksi. Ryhmässä on tarkoitus antaa tilaa erilaisille mieltä askarruttaville kysymyksille keskustellen ja toisia kuunnellen.  Ryhmä on suunnattu mielenterveysongelmien kanssa eläville ja muutenkin asiasta kiinnostuneille henkilöille.

Koontuminen Alavuden seurakunnan Olohuoneella, Järviluomantie 7, tiistaisin klo 14 loka-marraskuun ajan.

Kokoontumisiin ei tarvitse ilmoittautua

Mielenterveyskuntoutujien joulujuhla on  tiistaita 1.12. 2020. Joulujuhlaa vietetään, epidemiatilanteen niin sallisessa, yhdessä kuortanelaisten kanssa Kuortaneen seurakuntatalolla klo 12-14. Asiasta tiedotetaan tarkemmin marraskuun aikana. Tiedustelut ja ilmoittautumiset ruokailun ja kuljetuksen järjestämiseksi marraskuussa ti 24.11. klo 15 mennessä 050-3121504/Merja tai merja.krueger@evl.fi

Mielenterveystyön tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen mielenterveyden kysymyksissä. Työ on lähinnä  tukemista ja  rinnalla kulkemista kuuntelemalla ja keskustelemalla puhelimitse tai kotikäyntien ja vastaanottojen yhteydessä.  Yhteinen toukokuun leiripäivä ja joulukuun joulujuhla järjestetään vuorovuosin Kuortaneen seurakunnan kanssa. Mielenterveystyöhön liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä diakoni Merja Kruegeriin p. 050-3121504, merja.krueger@evl.fi.

Mieli