Mielenterveystyö

Seurakunnan mielenterveystyö on ihmisen kokonaisvaltaista kohtaamista mielenterveyden kysymyksissä, tukien ja rinnalla kulkien.

MIELEN virkistykseksi - ryhmä henkisen hyvinvoinnin ja mielenterveyden tukena tiistaisin klo 14 seurakunnan Olohuoneessa, Järviluomantie 7. Ryhmässä on tilaa erilaisille mieltä askarruttaville kysymyksille keskustellen ja toisia kuunnellen. Ryhmä on suunnattu mielenterveysongelmien kanssa eläville ja asiasta kiinnostuneille henkilöille.

Yhteistyö Kuortaneen seurakunnan kanssa:  Kevään leiripäivä ja joulukuun joulujuhla järjestetään vuorovuosin Kuortaneen seurakunnan kanssa. 2021 leiripäivää vietetään Kuortaneen Hiippakuntakartanossa tiistaina 1.6. Ilmoittautumiset 25.5. mennessä Merjalle.

MIelenterveystyöhön liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä diakoni Merja Kruegeriin p. 050-3121504  merja.krueger@evl.fi

Mieli