Mielenterveystyö

Mielenterveystyön tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen mielenterveyden kysymyksissä. Työ on lähinnä  tukemista ja  rinnalla kulkemista kuuntelemalla ja keskustelemalla puhelimitse tai kotikäyntien ja vastaanottojen yhteydessä.  Yhteinen toukokuun leiripäivä ja joulukuun joulujuhla järjestetään vuorovuosin Kuortaneen seurakunnan kanssa. Mielenterveystyöhön liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä diakoni Merja Kruegeriin p. 050-3121504, merja.krueger@evl.fi.

Alavuden ja Kuortaneen seurakuntien yhteinen leiripäivä keväältä 2020 on peruttu poikkeustilan vuoksi.

Mielenterveyskuntoutujien joulujuhlan ajankohdaksi on alustavasti sovittu tiistaita 1.12. 2020. Joulujuhlaa vietetään yhdessä kuortanelaisten kanssa hiippakuntakartanossa klo 12-14. Asiasta tiedotetaan tarkemmin marraskuun aikana. Tiedustelut ja ilmoittautumiset ruokailun ja kuljetuksen järjestämiseksi marraskuussa ti 24.11. klo 15 mennessä 050-3121504/Merja tai merja.krueger@evl.fi

Mieli