Mielenterveystyö

Seurakunnan mielenterveystyö on ihmisen kokonaisvaltaista kohtaamista mielenterveyden kysymyksissä, tukien ja rinnalla kulkien.

MIELEN virkistykseksi - ryhmä henkisen hyvinvoinnin ja mielenterveyden tukena tiistaisin klo 14 seurakunnan Olohuoneessa, Järviluomantie 7 (kesätauko kesä-elokuu). Ryhmässä on tilaa erilaisille mieltä askarruttaville kysymyksille keskustellen ja toisia kuunnellen. Ryhmä on suunnattu mielenterveysongelmien kanssa eläville ja asiasta kiinnostuneille henkilöille.

Yhteistyö Kuortaneen seurakunnan kanssa:  Kesäkauden leiripäivä ja joulukuun joulujuhla järjestetään vuorovuosin Kuortaneen seurakunnan kanssa.

MIelenterveystyöhön liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä diakoni Merja Kruegeriin p. 050-3121504  merja.krueger@evl.fi

Mieli