Surun kohdanneille

Alavuden ja Töysän alueiden yhteinen sururyhmä kokoontuu vuosittain marras-tammikuussa. Sururyhmä on n. 8 henkilön suuruinen vertaistukiryhmä niille, jotka kantavat surua läheisen ihmisen kuoleman vuoksi. Kokoontumiskertoja on kuusi. Yksi kokoontumiskerta on puolentoista tunnin mittainen.

Ryhmään on ilmoittautuminen vuosittain loppusyksyllä pyhäinpäivän jälkeen  Ryhmästä ja ilmoittautumisesta tiedotaan ennalta. Sururyhmässä työntekijöistä on mukana pappi sekä diakoniatyöntekijä. Ryhmä on maksuton.

Jos koet tarvetta keskustella menetyksestäsi seurakunnan työntekijän kanssa, pappeihin tai diakoniatyöntekijöihin voi ottaa muinakin aikoina yhteyttä. Myös surevan läheinen tai muu auttajataho voi, surevan luvalla, välittää yhteydenottopyynnön seurakuntaan.

Palveleva puhelin

Kirkon ylläpitämässä Palvelevassa puhelimessa sinua kuunnellaan. Palvelevassa puhelimessa voit puhua asioistasi kaikissa elämäntilanteissa ja kysymyksissä, myös surun kohdatessa.

Palveleva puhelin on auki joka ilta alkaen klo 18                         jatkuen su-to klo 01.00 saakka ja pe-la klo 03.00 saakka.

Numerossa 0400-221180 puhutaan suomenkieltä

ja numerossa 0400-221190 ruotsinkieltä

Keskusteluavun kaikki palvelut löytyvät verkkosivuilta www.kirkonkeskusteluapua.fi

kaksi kättä kohtaavat