Kehitysvammaiset

Vuosittain järjestetään kehitysvammaisten oma kirkkopyhä. Alavuden ja Kuortaneen seurakunnat järjestävät kirkkopyhän yhdessä. Koronarajoitusten vuoksi yhteistä kirkkopyhää ei tänä keväänä järjestetä. Suunnitelmissa on kuitenkin yhteinen leiripäivä Haapaniemessä 24.8. Maija Hietaniemi vastaa kehitysvammatyöstä seurakunnassamme. Hänet tavoittaa sähköpostilla maija.hietaniemi@evl.fi tai puhelimella numerosta 050 3470631.

Erityistä tukea tarvitsevilla nuorilla (kehitysvammaiset, autistit, asperger-nuoret, laajoista oppimisvaikeuksista kärsivät nuoret) on mahdollisuus käydä rippikoulu leirimuotoisena Etelä-Pohjanmaan rovastikunnan alueella. 2022-rippikouluun on ilmoittautuminen syksyllä 2021 Alavuden seurakunnan rippikoulutyön kautta. Erityisrippikoulut järjestetään Peräseinäjoen Ahonniemessä.  Järjestelyistä huolehtii Seinäjoen seurakunta. Tiedusteluihin leiristä ja ilmoittautumisista vastaa Eskoon kehitysvammapappi tuire.wuorijarvi@evl.fi   p. 0400 167901. Alavuden seurakunnassa yhteyshenkilönä toimii  merja.krueger@evl.fi  p. 050 3121504.

keva