Kehitysvammaiset

Vuosittain järjestetään kehitysvammaisten oma kirkkopyhä. Alavuden ja Kuortaneen seurakunnat järjestävät kirkkopyhän yhdessä. Seuraava kirkkopyhä on helatorstaina 26.5.2022 Kuortaneella. Maija Hietaniemi vastaa kehitysvammatyöstä seurakunnassamme. Hänet tavoittaa sähköpostilla maija.hietaniemi@evl.fi tai puhelimella numerosta 050 3470631.

Erityistä tukea tarvitsevilla nuorilla (kehitysvammaiset, autistit, asperger-nuoret, laajoista oppimisvaikeuksista kärsivät nuoret) on mahdollisuus käydä rippikoulu leirimuotoisena Etelä-Pohjanmaan rovastikunnan alueella. Vuoden 2022-rippikouluun on ilmoittautuminen syksyllä 2021 Alavuden seurakunnan rippikoulutyön kautta. Erityisrippikoulut järjestetään Peräseinäjoen Ahonniemessä.  Järjestelyistä huolehtii Seinäjoen seurakunta. Tiedusteluihin leiristä ja ilmoittautumisista vastaa Eskoon kehitysvammapappi tuire.wuorijarvi@evl.fi   p. 0400 167901. Alavuden seurakunnassa yhteyshenkilönä toimii  merja.krueger@evl.fi  p. 050 3121504.

keva