Kehitysvammaiset

Kehitysvammaisten kirkkopyhä järjestetään vuosittain toukokuussa vuoroin Kuortaneen ja Alavuden  toimitiloissa. Kevään 2020 kirkkopyhä Kuortaneella on peruttu poikkeustilan vuoksi. Vuoden 2021 Helatorstaina vietetään jälleen yhteistä kirkkopyhää Kuortaneen kirkossa ja seurakuntatalolla.

Kehitysvammaisilla nuorilla on mahdollisuus käydä rippikoulu leirimuotoisena Etelä-Pohjanmaan rovastikunnan alueella. 2020-rippikouluun ilmoittaudutaan syksyllä 2019 oman seurakunnan rippikoulutyön kautta. Erityisrippikoulut järjestetään Peräseinäjoen Ahonniemessä.  Järjestelyistä huolehtii Seinäjoen seurakunta. Tiedusteluihin leiristä ja ilmoittautumisista vastaa Seinäjoen seurakunnan diakoniatyöntekijä  tanja.salo@evl.fi  p. 050 5706152 tai Eskoon kehitysvammapappi riina.s.antila@eskoo.fi  p. 050 4746886. Alavuden seurakunnassa yhteyshenkilönä diakoni Merja Krueger merja.krueger@evl.fi  p. 050 3121504.

keva