Pikkuväelle tapahtuu!

Perhe- ja päiväkerhon sekä pyhäkoulun lisäksi järjestämme erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummeineen kuin isovanhempineenkin.

Lähetysmyyjäiset

Lähetysmyyjäisissä ensimmäisenä adventtina keräämme pika-arvoilla varoja kummikohteeseen. Varhaiskasvatuksen kummikohteena on Suomen Lähetysseuran kautta Senegalin päiväkerholaiset.

4v synttärit ja kevättapahtuma

Kaikkien 4v yhteiset synttärit Alavuden seurakuntatalolla keväällä. Kutsut saapuvat kotiin. Juhla jatkuu kevättapahtumalla klo 14-16, johon ovat kaikki tervetulleita.

Isovanhempi-lapsenlapsipäivä

Vesitornin toimitilassa la 17.8.2019 klo 9.30 alkaen. Ilmoittautumiset Merjalle ma 12.8. mennessä.

Kirkko käytössä!

• Perhe- ja kummikirkot ovat seurakunnan yhteisiä jumalanpalveluksia, joissa otetaan erityisesti huomioon lapsiperheet. Kirkossa lapsi saa olla, osallistua ja tutustua kotikirkkoonsa.

• Kummikirkko mikkelinpäivänä 29.9.2019 klo 10 Alavuden kirkossa. Ruokakattaukset klo 11 ja 13 seurakuntatalolla. Ruokailuun ilmoittautumiset viimeistään pe 20.9. mennessä.

• Palmusunnuntain perhemessu  klo 10 Alavuden kirkossa ja klo 13 Töysän kirkossa. Päiväkerholaiset esiintyvät.

• Esikoulunsa syksyllä aloittavat  siunataan koulutielle molemmissa kirkoissa jumalanpalveluksen yhteydessä keväällä.

• Lasten pääsiäis- ja jouluhartaus järjestetään molemmissa kirkossa. Näihin kirkkohetkiin ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita.

• Lasten jouluhartaus klo 9.30  Töysän kirkossa ja Alavuden kirkossa joulukuun alussa.

Työntekijät

Seurakunnan työntekijät pitävät päiväkerhoja ja perhekerhoja sekä vierailevat päiväkodeissa, ryhmiksissä ja koulujen eskareissa.

• Lastenohjaajat: Virve Myllyaho, Sini Kirvesmäki, Anna Silander, Anni Korpela ja Anne Saarinen

• Varhaiskasvatuksen ohjaaja: Merja Anttila

• Varhaiskasvatuksen pappi: Jussi Peräaho

niilojanelli
Nelivuotiaiden synttärit joka kevät!