Mikä kerho sinua kiinnostaa?

Varhaisnuorisotyö kokoaa koulun jälkeen ja alkuillasta yhteen alakouluikäiset tytöt ja pojat kerhoihin. Kerhot kokoontuvat seurakunnan omissa tiloissa, ratsastuskoululla tai muissa tiloissa. Toiminta on säännöllistä ja pääosin maksutonta. Kerhon perustietojen yhteydessä on maininta, mikäli kerho on maksullinen.

Kerhot alkavat syyskuussa ja jatkuvat yleensä Vappuun asti, pois lukien arkipyhät ja koulujen loma-ajat. Tarkemmat tiedot toiminnasta saat kysymällä omasta kerhosta.

Toiminnasta ilmoitetaan seurakuntamme kotisivujen tapahtumakalenterissa, Facebook-sivulla, koulujen ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Vallitsevan korona-tilanteen takia kaikki seurakunnan kokoava tominta on on tauolla 13.5. saakka. Alakoululaisten kerhot eivät enää kokoonnu tänä keväänä.

helmet