Virkatodistuksen, sukuselvityksen ja sukututkimuksen tilaus

Lapuan hiippakunnan aluerekisterikeskuksesta saat tilattua virkatodistukset, sukuselvitykset ja -tutkimukset sekä avioliiton esteiden tutkinnan. Aluekeskusrekisteri rekisteröi 1.1.2021 alkaen kirkollisten toimitukset sekä ylläpitää kirkon jäsenrekisteriä.

Virkatodistusten tilaukset: luovutus.akrlapua@evl.fi, p. 041 730 2591.

Muut asiat: aluekeskusrekisteri.akrlapua@evl.fi, p. 041 730 2588.

Virkatodistukset ja esteiden tutkinta verkossa

Virkatodistuksen voi tilata verkossa: Virkatodistus (tilaavirkatodistus.fi). Virkatodistus tarvitaan esim. perunkirjoitusta varten tai pankkia varten hoidettaessa kuolleen henkilön raha-asioita. Passia ja ajokorttia varten ei enää nykyisin tarvita virkatodistusta. Avioliiton esteiden tutkinnan voit tehdä osoitteessa www.esteidentutkinta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä liittyä kirkon jäseneksi osoitteessa www.liitykirkkoon.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Seurakuntatoimistosta voit varata kaste-, vihki- ja hautaustoimitukset. p. 06 5150700, alavuden.seurakunta@evl.fi