Pikkuväelle tapahtuu!

Perhe- ja päiväkerhon sekä pyhäkoulun lisäksi järjestämme erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummeineen kuin isovanhempineenkin.

Lähetysmyyjäiset

Lähetysmyyjäisissä ensimmäisenä adventtina keräämme pika-arvoilla varoja kummikohteeseen. Lapsityön kummikohteena on Suomen Lähetysseuran kautta Senegalin päiväkerholaiset.

4v synttärit ja kevättapahtuma

Kaikkien 4v yhteiset synttärit Alavuden seurakuntatalolla keväällä 2019. Kutsut saapuvat kotiin. Juhla jatkuu kevättapahtumalla, johon ovat kaikki tervetulleita.

Isovanhempi-lapsenlapsipäivä

Aittoosaaressa elokuussa

Kirkko käytössä!

• Perhe- ja kummikirkot ovat seurakunnan yhteisiä jumalanpalveluksia, joissa otetaan erityisesti huomioon lapsiperheet. Kirkossa lapsi saa olla, osallistua ja tutustua kotikirkkoonsa.

• Kummikirkko su 30.9.2018 klo 12 Alavuden kirkossa. Ruokailut klo 11 ja 13. Ruokailuun ilmoittautumiset pe 21.9. mennessä sähköpostiin merja.anttila@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 050-3470624.

• Palmusunnuntain perhemessu

• Esikoulunsa syksyllä aloittavat  siunataan koulutielle molemmissa kirkoissa jumalanpalveluksen yhteydessä toukokuun lopussa.

• Lasten pääsiäis- ja jouluhartaus järjestetään molemmissa kirkossa. Näihin kirkkohetkiin ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita.

• Lasten jouluhartaus klo 9.30 ke 5.12. Alavuden kirkossa ja pe 7.12. Töysän kirkossa.

Työntekijät

Seurakunnan työntekijät pitävät päiväkerhoja ja perhekerhoja sekä vierailevat päiväkodeissa, ryhmiksissä ja koulujen eskareissa.

• Lastenohjaajat: Virve Myllyaho, Sini Kirvesmäki, Anna Silander, Anni Korpela ja Anne Saarinen

• Lapsityönohjaaja: Merja Anttila

• Lapsityön pappi: Jussi Peräaho

niilojanelli
Nelivuotiaiden synttärit joka kevät!