Voi, mikä riemu! -konsertti

Alavuden seurakuntatalo

SRO Musalinja kollektiivi

Voi, mikä riemu! - konsertti

Kauniaisissa, Suomen Raamattuopiston Musiikkilinjalla, opiskelee joukko lahjakkaita nuoria ja nuoria aikuisia. Tämä porukka laittaa iloksemme lahjansa likoon konsertissa Voi mikä riemu!

Konsertti koostuu muun muassa koko musiikkilinjan isosta yhteisproduktiosta, jossa noin 40 muusikkoa nousee lavalle. Siinä kuullaan puhaltimia, jousia, akustista komppiryhmää ja kuoroa yhdessä, kun tämä kollektiivi tulkitsee uudempaa ja vanhempaa hengellistä musiikkia raikkaaseen ja menevään tyyliin.

Orkesteria johtaa kapellimestarina Liisa Lipas. Lisäksi konsertissa esiintyy Mikko Nikulan johtamat kaksi musiikkilinjan folk-yhtyettä ja lauluyhtye Mari-Kaisa Auvisen johdolla.

Voi mikä riemu! -konsertti johdattaa meidät riemullisten sävelten ja parhaan sanoman äärelle. www.musalinja.fi, facebook.com/sromusalinja, Instagram: sromusalinjat

Alavuden seurakunta, Töysän alue

Alavuden kirkko

Tapulikahvila

Tapulikahvila avoinna

Tervetuloa.

Muu paikka

Rantaseurat Seinäjärvellä

Rantaseurat Liisi ja Leo Norjan mökillä.