Monitoimikerho

Trimmin sali

Trimmin salissa tapahtuu maanantaisin, kun Monitoimikerho kokoaa tytöt ja pojat yhteen puuhailemaan monenlaista mukavaa! Pelejä, leikkejä, askartelua jne. Mitä sinä haluaisit tehdä?

Trimmin salissa tapahtuu maanantaisin, kun Monitoimikerho kokoaa 1-6-luokkalaiset tytöt ja pojat yhteen puuhailemaan monenlaista mukavaa! Pelejä, leikkejä, askartelua jne. Mitä sinä haluaisit tehdä?

Töysän alue

Alavuden seurakuntatalo

Puuhakerho

Puuhakerho kokoaa tytöt ja pojat touhuamaan Alavuden seurakuntatalon alakertaan monenmoista mukavaa, rauhoittumista unohtamatta! Tervetuloa mukaan!

Trimmin sali

Monitoimikerho