Tommi Soidinmäen konsertti

Tommi Soidinmäen konsertti Alavuden kirkko

Tommi Soidinmäki tuo joulutervehdyksen Alavudelle

"Joulun hiljaisuus"- konserttikiertue päättyy tänä vuonna Alavudelle. Soidinmäelle hänen joulukonserttinsa ovat tärkeä osa jokavuotista artistina esiintymistä ja jouluun viettoon hiljentymistä. Hän yhdistelee vanhoja sekä uudenpia joululauluja, orkesterinaan oma Vastakaiku -yhtye. Hänen pianistivaimonsa Jenni Kupari-Soidinmäki on myös mukana kiertueella.

Tilaisuudessa kuullaan mm. seuraavat laulut: Taivas sylissäni, Oi, jouluyö,Tulkoon joulu, Toive, Joulu yksinäistä lohduttaa, Hiljaisuus, Kolmen kuninkaan marssi, Marian poika, Maa on niin kaunis.

liput 20 €

Alavuden seurakunta

Alavuden kirkko

Kevään ääni-konsertti

Tervetuloa kuuntelemaan keväisen raikkaita ja nuorekkaita säveliä!

Töysän kirkko

Muu seurakuntatilaisuus (majataloilta)

Kirkkoilta hyvän musiikin ja hengellisen sanoman äärellä.

Makasiinikahvila

Muu seurakuntatilaisuus (Seurakuntapäivä ja makasiinikahvilan avajaiset)

Tervetuloa jo perinteeksi muodostuneeseen Töysän alueen seurakuntapäivään. Vietämme sitä makasiinikahvilassa. Samalla vietämme makasiinikahvilan kesän avajaisia.