Lennokkikerho

Jokivarren kerhomökki, Korteskydöntie 39

Lennokkikerho alakoululaisille tytöille ja pojille Jokivarren kerhomökillä, Korteskydöntie 39. Kerho kokoontuu parillisilla viikoilla rakentemaan yhdessä kerhon kautta tilattavia, vapaasti lentäviä lennokkeja. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kerhomaksu määräytyy valmiiksi rakennetun lennokin hinnan mukaan.

Alavuden seurakunta, Töysän alue

Töysän seurakuntatalo

Töysän perhekerho

Perhekerho Töysän srk-talon alakerrassa.

Vesitornin toimitila

Perhekerho Vesitornin toimitilassa