Töysän kirkko

Kylien Hakojärvi-Mutkankylä-Salmenkylä-Kitula kirkkopyhä. Kaikki ovat tervetulleita kirkkoon! Sanaa ja ehtoollinen.

Pyhäpäivä: 2. paastonajan sunnuntai
Liturgi: Martikainen Juha
Saarnaaja: Martikainen Juha
Kanttori: Risto Lehtinen
Suntio: Siirtola Ritva
Kolehti: Hiippakunnallinen kolehti: Lasten ja nuorten koulutuksen tukemiseen syrjäytymisen ehkäisemiseksi eri välinein. Vuoden 2019 yhteisvastuukeräys tukee lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Hiippakunta etsii erilaisia rakenteellisia ja metodisia mahdollisuuksia pitkällä tähtäimellä ehkäistä lasten ja nuorten sekä perheiden syrjäytymistä. Seurakuntien monipuolinen kasvatus- ja diakoniatyö antaa mahdollisuuksia rakentaa monella tavalla lujaa pohjaa lasten, nuorten ja perheiden elämälle. Kolehti kohdistuu suoraan seurakuntien toimintaan mm. työntekijöiden kouluttamisen välityksellä.
Muuta tietoa 1: Kylien Hakojärvi-Mutkankylä-Salmenkylä-Kitula kirkkopyhä.

Töysän alue

Alavuden kirkko

Sanaa ja ehtoollinen.

Messu

Kylien kirkkopyhä. Kirkkoon kutsutaan erityisesti kylien Holkko-Keisala-Salonkylä-Tuuri-ihmisiä. Kaikki ovat tervetulleita kirkkoon! Sanaa ja ehtoollinen.

Töysän seurakuntatalo

Muu seurakuntatilaisuus (Keittolounas srktalolla)

Tervetuloa lounaalle seurakuntatalolle.