Lennokkikerho

Jokivarren kerhomökki, Korteskydöntie 39

Lennokkikerho alakoululaisille tytöille ja pojille Jokivarren kerhomökillä, Korteskydöntie 39. Kerho kokoontuu parillisilla viikoilla rakentemaan yhdessä kerhon kautta tilattavia, vapaasti lentäviä lennokkeja. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kerhomaksu määräytyy valmiiksi rakennetun lennokin hinnan mukaan.

Alavuden seurakunta, Töysän alue

Uusi Olohuone, Järviluomantie

Juhla ja muu tapahtuma (uuden Olohuoneen avoimet ovet)

Tervetuloa tutustumaan, kohtaamaan ja laulamaan yhdessä!

Uusi Olohuone, Järviluomantie

Juhla ja muu tapahtuma (uuden Olohuoneen avoimet ovet)

Tervetuloa tutustumaan ja kohtaamaan!

Alavuden seurakuntatalo

Perhekerho

Srk-talon alakerran perhekerho, joka kokoontuu Vesitornin toimitilassa, osoite Tornitie 1.