Raamattuopetustilaisuus

Vesitornin toimitila

Raamattuopetusta Kolossalaiskirjeestä. Tervetuloa mukaan!

JUURTUKAA KRISTUKSEEN -raamattupäivä 18.1.2020 Alavudella

Muinainen Kolossan kaupunki sijaitsi korkean vuoren lähellä. Kaupunkilaiset tiesivät, että vuoristopolulla jokainen harha-askel saattoi olla tuhoisa. Kaupungin kristittyjä uhkasivat kuitenkin toisenlaiset vaarat, kuten ihmisviisaus ja lakihenkisyys. Mistä löytyisi oikea reitti kohti terveempää hengellisyyttä?

Juurtukaa Kristukseen -raamattupäivän kuluessa tutustutaan tarkemmin Kolossan seurakunnalle osoitettuun kirjeeseen. Apostoli Paavali ottaa siinä kantaa seurakunnan ongelmiin ja osoittaa samalla, mistä löytyy vakaa pohja askelten alle. Ensimmäisten kristittyjen kohtaamat haasteet muistuttavat hämmentävän paljon kolmannen vuosituhannen elämää.

Lauantaina 18.1. Vesitornin toimitilassa (Tornitie 5)
12.00 "Jeesus, kaikessa ensimmäinen"(Kol. 1:1-1:29)
13.00 "Mikä uhkaa seurakuntaa?" (Kol. 2:1-3:4)
13.45 Kahvi ja suolapala
14.15 "Uutta vaatetta niskaan!" (Kol. 3:5-4:18)
15.00 Päivän päätös

Teemapäivää luotsaa pastori Lasse Pesu, joka työskentelee raamattukouluttajana Suomen Raamattuopistolla. Päivässä on mukana myös kirkkoherra Jussi Peräaho. Kolehti Suomen Raamattuopiston työlle. Laaja kristillisten kirjojen myyntipöytä.

Järjestäjät: Alavuden seurakunta ja Suomen Raamattuopisto

Alavuden seurakunta, Töysän alue