Verkkokirkon lahjoitusmahdollisuus kolehdin sijaan

Lahjoitusmahdollisuus

Sinulla on mahdollisuus osallistua Kirkon Ulkomaanavun keräykseen!
Kirkon Ulkomaanapu on aloittanut työn koronaviruksen leviämisen estämiseksi toimintamaissaan.
Erityisen vaikea tilanne on pakolaisten keskuudessa, sillä puutteelliset hygieniaolosuhteet, korkea asumistiheys, eristämismahdollisuuksien vaikeus ja riittämätön terveydenhuolto voivat aiheuttaa suurta inhimillistä kärsimystä. Kirkon Ulkomaanapu tukee muun muassa Ugandan ja Kenian pakolaisasutusalueiden lapsia ja nuoria, joiden koululuokissa voi olla jopa 200 oppilasta. Hygienian parantaminen näissä olosuhteissa on siis välttämätöntä.
Koronakeräyksen varoilla KUA järjestää hygieniakoulutusta oppilaille, opettajille ja hyvinvointikomiteoille, lisää kouluihin ja yhteisöihin käsienpesupisteitä ja hankkii käsidesiä, saippuaa ja desinfiointiaineita sekä painaa koronavirukseen liittyviä infolehtisiä ja tiedottaa radion kautta hygienian tärkeydestä.
Lisäksi Kirkon ulkomaanapu tukee vaihtoehtoisen koulutuksen järjestämistä maissa, joissa koulut on suljettu sekä turvallista paluuta kouluun koulujen avatessa jälleen ovensa.
Jumala siunatkoon lahjasi.

Lahjoitustavat:
koronakeräyksen lahjoitussivu: kua.fi/korona

tilisiirto Kirkon Ulkomaanavun tilille: Nordea, IBAN FI33 1572 3000 5005 04 käyttäen tekstiviitettä "12.4.2020 koronakeräys"

tekstiviesti APU20 numeroon 16499 (20 €) tai APU10 numeroon 16499 (10 €)

MobilePay 10257 (lahjoittajan valitsema summa) 1.4.2020

KUA:n koronakeräykseen liittyvät tiedot:
Rahankeräyksen järjestäjä: Kirkon Ulkomaanapu sr
Keräyksellä kerättävien varojen käyttötarkoitus: Koronaviruksen leviämistä estävät toimet

Keräyslupanumero: Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta, myöntänyt Poliisihallitus.
(Ahvenanmaalla: Keräyslupa ÅLR 2019/6485, voimassa 1.1.-31.12.2020, Ahvenanmaa, myöntänyt Ålands Landskapsregering.)

Alavuden seurakunta