Lahjoita sunnuntain kolehtikohteeseen

Lahjoita päivän kolehtikohteeseen

Hengen uudistuksen kolehtipyhä helluntaina 31.5.2020

Kirkkohallitus on määrännyt helluntain kirkkokolehdin Hengen uudistus kirkossamme -yhdistykselle. Lahjoitusvaroilla tuetaan paikallisseurakuntien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen syntymistä ja kasvua valmennusten, mentoroinnin ja koulutustapahtumien kautta.

Tulevaisuuden kirkko on yhteisöjen kirkko, sillä juuri yhteisöissä seurakuntalaisten osallisuus ja hengellinen kasvu toteutuvat parhaiten. Terveet yhteisöt ovat vetovoimaisia ja palvelevat ympäristöään.

Hengen uudistus on yhteisötoiminnan edelläkävijä, sillä olemme olleet perustassa moderneja jumalanpalvelusyhteisöjä jo 90-luvulla. Nyt verkostoomme kuuluukin valtaosa kirkon yhteisönrakentajista. Valmennustemme piirissä on vuosittain noin 50 seurakuntaa.

Lahjoitusvaihtoehdot:
* Tekstiviestilllä (10€): Lähetä viesti "10E HU" numeroon 16588.
* MobilePayllä: lyhytnumero 27711.
* Verkossa: www.hengenuudistus.fi

Kiitos lahjastasi!
- - - - - - -

Rahankeräyslupa
Hengen uudistus kirkossamme ry:n rahankeräyslupa: RA/2018/820.
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2019 - 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään yhdistyksen harjoittamaan - koulutus- ja kurssitoimintaan - hengellisten yhteisöjen toimintaedellytysten luomiseen ja ylläpitoon - seurakuntatapahtumiin - lähetystyöhön ja diakonia-avustuksiin Venäjällä - yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen - radio- ja tv-ohjelmien valmistamisesta ja esittämisestä aiheutuviin kustannuksiin.

Rukousehdotus keräyksen yhteydessä:

Herra Jeesus Kristus, sinä itse rakennat kirkkosi ja tuonelan portit eivät sitä voita. Näin helluntaina rukoilemme: vuodata Pyhä Henkesi kirkkosi ylle ja anna hengellisen uudistuksen levitä seurakuntiimme sekä jokaisen jäsenen arkeen. Opeta seurakuntalaisia löytämään omat armolahjansa, palvelemaan niillä kirkkoasi ja olemaan todistuksena maailmalle. Siunaa myös Hengen uudistus kirkossamme -liikkeen työtä ja anna uhrilahjamme koitua kirkkosi parhaaksi. Aamen.

Hengen uudistus kirkossamme kotisivut

Alavuden seurakunta, Töysän alue