Talvisodan syttymisen muistotilaisuus

Alavuden kirkkopiha ja yläkoulun juhlasali

Karjalan liiton valtakunnallinen talvisodan syttymisen muistotilaisuus Alavudella ke 30.11.2022. Tilaisuus alkaa klo 15.00 Alavuden kirkkopihassa (Kirkkotie 8) seppeleen laskulla Alavuden Karjalaan jääneiden vainajien ja Vpl. Pyhäjärvi-Säätiön muistokiville. Kirkon portailta seppelpartiot vievät havuseppeleet Alavuden sankarihautausmaalle ja Töysän Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille.

Juhlatilaisuus Alavuden yläkoulun juhlasalissa n. klo 15.50 (Kirkkotie 23)

Ohjelma:

Musiikkia, Virsiveljet, johtaa Esko Kuhalampi
Karjalan Liiton tervehdys, Terhi Pietiläinen, toiminnanjohtaja
Alavuden kaupungin tervehdys Liisa Heinämäki, kaupunginjohtaja
Puhe Mikko Savola, kansanedustaja
Yksinlaulua - Evakon laulu . Mari Järvinen dir.cant.
Wpl Pyhäjärven seurakunnan kohtalon vuodet 1939-1949 otteita kirjasta - Siirtoseurakuntien kirjasta, lukija Pirjo Jaatinen
Musiikkia, Virsiveljet, johtaa Esko Kuhalampi
Alavuden seurakunnan loppuhartaus
Karjalaisten laulu, Yleisö ja Virsiveljet