Tule viettämään joulua kanssamme!

Joulua edeltää kristillisessä perinteessä neljä adventtia, joiden aikana odotetaan joulua ja pientä seimen lasta syntyväksi. Joka adventti julkaisemme facebook -sivullamme yhden ajatuksen jouluun valmistautumisesta.

Kauneimmat joululaulut viettävät tänä vuonna 50-vuotisjuhlaansa. Kauneimmat joululaulut 50 vuotta -näyttely on esillä seuraavasti:

La 10.12. klo 12-16 Olohuoneen avoimet ovet

Su 11.12. klo 18-20.30  Alavuden kirkon kauneimmat joululaulut

Su 18.12. klo 18-20.30 Töysän kirkon kauneimmat joululaulut

Pe 6.1. klo 13 Kauneimmat joululaulut -messu Töysän kirkossa

Näyttelyssä on esillä vanhoja kauneimpien joululaulujen vihkoja 50 v. takaa. Tervetuloa tutustumaan!

Jaa kanssamme kauneimmat joulumuistosi. Lähetä kuva tai kirjoitettu muisto joulusta, joka jäi mieleen, osoitteeseen riikka.herrala@evl.fi 22.12.2022 mennessä. Julkaisemme koosteen joulumuistoista viimeistään jouluaattona.

Tee joulun hyvä teko. Lahjoittamalla seurakuntamme diakoniatyölle voit tukea vähävaraisten joulua Alavudella.

Tälle sivulle on koottu joulun ajan tapahtumia seurakunnassamme. Tiedossa on jouluisia hartauksia ja yhteislaulua kuin Puiston Joulu -suurkonserttikin ke 21.12. klo 18 Alavuden kirkossa. Konsertissa musisoivat Maksetut viulut, Jukka Leppilampi ja Juhani Tikkanen. Tule mukaan tapahtumiimme virittäytymään joulun tunnelmaan!

seimi