Tule mukaan kuoroon!

Kuorot ovat olennainen osa seurakunnan musiikkityötä. Kuoroihin liitytään ottamalla yhteyttä kuoroa johtavaan kanttoriin ja tulemalla harjoituksiin.

Alavuden ja Töysän kirkkokuoro

Alavuden kirkkokuoro on toiminut jo vuodesta 1908 ja Töysän kirkkokuoro vuodesta 1964.  Kuorot laulavat kirkkovuoden juhlapyhinä ja seurakunnan juhlissa. Kuorot kuuluvat valtakunnalliseen kirkkomusiikkiliittoon, jonka kirkkomusiikkijuhlat ja seuraavat Kirkon musiikkijuhlat kokoavat tuhansia kirkkokuorolaisia yhteiskuoroon. Kuoroja johtaa Paula Setälä.

Caritas-kuoro

Caritas-kuoro on naiskuoro, joka on perustettu vuonna 1966 Alavuden tyttökoulussa. Kuoron nimi on muuttunut useampaan kertaan. Pitkäaikainen johtaja oli Kaino Uusitalo. Kuoro palvelee laulun lahjalla. Kuoroa johtaa Mari Järvinen.

Projektikuoro

Projektikuoro esittää kevyempää hengellistä musiikkia.  Kuoroa johtaa Mari Järvinen.

Virsiveljet

Virsiveljet on lauluryhmä, jonka idea lähti virrenveisuusta. Ryhmä laulaa lauluja ja virsiä yksiäänisesti eri laulukokoelmista. Virsiveljiä johtaa Esko Kuhalampi p. 040-5177618

virsiveljet

Lapsikuoro

Lapsikuoro on eskari- ja alakouluikäisten kuoro Kuoroa johtavat Mari Järvinen ja Kati Kujanpää.

Nuorten kuoro

Kuoro harjoittelee nuorten veisuja, myös bändin kanssa.