Tule mukaan kuoroon!

Kuorot ovat olennainen osa seurakunnan musiikkityötä. Kuoroihin liitytään ottamalla yhteyttä kuoroa johtavaan kanttoriin ja tulemalla harjoituksiin. Alavuden seurakunta on Suomen kirkkomusiikkiliiton jäsen. Liitto myöntää kuorolaisille anomuksesta kuorovuosikymmenistä ansiomerkkejä ja järjestää koulutusta ja tapahtumia. Tulossa on mm. KIRKON JUHLAT #YHDESSÄ2023 Tampereella 26.-28.5.2023 .

Alavuden ja Töysän kirkkokuoro

Alavuden kirkkokuoro on toiminut jo vuodesta 1908 ja Töysän kirkkokuoro vuodesta 1964.  Kuorot laulavat kirkkovuoden juhlapyhinä ja seurakunnan juhlissa. Kuoroja johtaa Paula Setälä.

Caritas-kuoro

Caritas-kuoro on naiskuoro, joka on perustettu vuonna 1966 Alavuden tyttökoulussa. Kuoron nimi on muuttunut useampaan kertaan. Pitkäaikainen johtaja oli Kaino Uusitalo. Kuoro palvelee laulun lahjalla. Kuoroa johtaa Mari Järvinen.

Projektikuoro

Projektikuoro esittää kevyempää hengellistä musiikkia. Nimensä mukaisesti kuoro työskentelee projektiluonteisesti. Kuoroa johtaa Mari Järvinen.

Virsiveljet

Virsiveljet on lauluryhmä, jonka idea lähti virrenveisuusta. Ryhmä laulaa lauluja ja virsiä yksiäänisesti eri laulukokoelmista. Virsiveljiä johtaa Esko Kuhalampi p. 040-5177618

virsiveljet