Tule mukaan kuoroon!

Kuorot ovat olennainen osa seurakunnan musiikkityötä. Kuoroihin liitytään ottamalla yhteyttä kuoroa johtavaan kanttoriin ja tulemalla harjoituksiin.

Alavuden ja Töysän kirkkokuoro

Alavuden kirkkokuoro on toiminut jo vuodesta 1908 ja Töysän kirkkokuoro vuodesta 1964.  Kuorot laulavat kirkkovuoden juhlapyhinä ja seurakunnan juhlissa. Kuorot kuuluvat valtakunnalliseen kirkkomusiikkiliittoon, jonka kirkkomusiikkijuhlat ja seuraavat Kirkon musiikkijuhlat kokoavat tuhansia kirkkokuorolaisia yhteiskuoroon. Kuoroja johtaa Paula Setälä.

Caritas-kuoro

Caritas-kuoro on vaalinut Alavuden naiskuoroperinnettä, joka sai alkunsa vuonna 1966 Alavuden tyttökoulussa. Vuosikymmenten varrella kuoron nimi on muuttunut useampaan kertaan. Pitkäaikainen johtaja oli Kaino Uusitalo. Kuorolaiset tekevät myös paljon diakonia- ja lähetystyötä, esiintymiset ovat usein niihin liittyviä. Kuoroa johtaa Mari Järvinen.

Projektikuoro

Projektikuoro on rytmikkäämpää hengellistä musiikkia esittävä kuoro. Kuluvan vuoden projektina on opetella Kulttuuri-mix-iltoihin erikielisiä lauluja. Kuoroa johtaa Mari Järvinen.

Virsiveljet

Virsiveljet on lauluryhmä, jonka idea lähti virrenveisuusta. Ryhmä laulaa lauluja ja virsiä yksiäänisesti eri laulukokoelmista. Virsiveljiä johtaa Esko Kuhalampi p. 040-5177618

virsiveljet

Miehiset-kuoro

Miehiset-kuoro on miesten lauluryhmä, joka laulaa sointupohjalta hengellistä musiikkia ja esiintyy seurakunnan tilaisuuksien lisäksi naapurikunnissa. Kuoroa on johtanut Risto Lehtinen.

Lapsikuoro

Lapsikuoro on eskari- ja alakouluikäisten kuoro Kuoroa johtavat Mari Järvinen ja Kati Kujanpää.