Kirkolliset

Viikko 26

Kaikille avoin Eloleiri Aittoosaaressa elokuussa

25.6.2018 09.04

Alavuden seurakunnassa järjestetään tänä kesänä kaikille avoin Eloleiri. Leirin ajankohta on 8.–10.8.2018 ja leiripaikkana toimii Aittoosaaren leirikeskus. Leirillä syvennytään Raamatun sanaan ja lähetystyöaiheisiin. Ohjelmassa myös työpajoja, saunomista ja muuta leirielämää. Leiri on kaikille avoin.

Eloleirin hinta on koko ajalta 100 euroa. Mukaan voi tulla myös yhdeksi päiväksi erikseen sovitun aikataulun mukaan. Leiri alkaa saapumisella noin klo 10.30 lossirantaan, ja paluu on noin klo 14.00. Majoittuminen tapahtuu omin lakanoin ja tyynyin.

Leirin järjestävät yhteistyössä Alavuden seurakunta ja Medialähetys Sanansaattajat ry. Leiristä vastaavat seurakunnan lähetyskasvatussihteeri Shuhei Yamaguchi ja Sansan vapaaehtoinen aluetyöntekijä Pirjo Antila. Mukana myös monia seurakunnan vapaaehtoisia. Leirin ilmoittautumisaika on käynnissä. Ilmoittautuminen ruokavalioineen 30.7. mennessä pirjo.antila@gmail.com tai p. 050 531 4124 / Pirjo.