Kirkolliset

Viikko 28

Ilmoittautuminen syksyiselle Viron matkalle avattu

28.7.2018 16.48

Alavuden seurakunta järjestää syksyllä matkan Tallinnaan, Viroon. Etelä-Pohjanmaalta ajetaan bussilla Helsinkiin ja siitä lautalla ylitse Tallinnaan. Tallinna vierailemme eri kohteissa, aistimme syksyisen, eteläisen veljeskansamme idyllistä pääkaupunkia.

Majoittuminen tapahtuu Meriton Spa -hotellissa, Tallinnan keskiaikaahenkivän Vanhankaupungin kupeessa. Hotellissa on allas- ja saunaosasto. Hotellista käsin tutustutaan yhdessä kaupungin nähtävyyksiin, ja myös ostoksille on varattu aikaa. Sunnuntaina vietämme yhdessä myös jumalanpalveluksen ja vierailemme paikallisen seurakunnan perhekeskuksessa ja tapaamme nimikkolähettiämme Pia Ruotsalaa. Alavuden seurakunnan puolesta mukana on matkanjohtajana toimiva Shuhei Yamaguchi ja matkan pappina Juha Martikainen.

Matkaan lähdetään lauantaiaamuna 13.10. klo 9 Töysän srk-talosta ja klo 9.30 Alavuden srk-talosta. Palaamme takaisin tiistaina 16.10..

Matkan hinta on 345 e / henkilö. Matkan hinta edellyttää vähintään 20 lähtijää. Hintaan sisältyy bussikuljetukset Suomessa ja Virossa, laivamatkat, hotellimajoitus, aamiaiset hotellissa, opastettu kiertoajelu, opastukset ja sisäänpääsymaksut Tv- tornissa ja KGB- museossa, lounaat Ravintola Turgissa sekä paluumatkalla Linnatuulessa sekä hotellin sauna- ja allasosaston käyttö (klo 8.00-21.30). Majoittuminen on 2 hh. Majoittuminen 1hh lisämaksusta.

Ilmoittaudu matkalle 2.9. mennessä Alavuden seurakunnan kirkkoherranvirastoon p. 06 5150700, alavuden.seurakunta@evl.fi.

Lisätietoja: lähetyskasvatussihteeri Shuhei Yamaguchi, p. 050 557 8459, shuhei.yamaguchi@evl.fi.