Uutislistaukseen

Diakoniatyöntekijän sijaisuus haettavana

30.1.2020 09.50

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN ÄITIYSLOMAN SIJAISUUS

Alavuden seurakunnassa on haettavana diakoniatyöntekijän äitiysloman sijaisuus maaliskuun puolivälistä lukien noin 10 kuukauden ajalle. 

Alavuden seurakunnassa on noin 10.000 jäsentä, 30 työntekijää ja laaja vapaaehtoistyöntekijöiden joukko. Diakoniatiimissä on kolme diakoniatyötekijää ja diakoniapappi. Diakoniatyö on laajasti verkostoitunutta ja sitä tehdään innostuneesti ja jatkuvasti kehittäen.

Haettavana olevaan viransijaisuuteen sisältyy diakoniatyötä ja koko seurakunnan vapaaehtoistyön koordinointia ja kehittämistä. Lisäksi viransijainen sijaistaa lähetyskasvatussihteeriä kevät- ja kesäkaudella. Diakoniatyössä vastuualueina ovat yleisen diakoniatyön tehtävien lisäksi ystävätoiminnan ja yhteisvastuukeräyksen organisointi. 

Kelpoisuusvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Valintaprosessissa painottuu hakijoiden haastattelun merkitys. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja kykyä koordinoida.  

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen sijaisuuden vastaanottamista. Noudatamme kahden kuukauden koeaikaa. 

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa torstaina 13.2.2020 klo 15.00 mennessä Alavuden seurakunnan kirkkoherranvirastoon ensisijaisesti sähköpostilla alavuden.seurakunta@evl.fi  tai Louontie 1 a 1, 63300 Alavus. Haastattelut järjestään 18.2.2020.   

Tiedustelut: johtava diakoniatyöntekijä Maija Hietaniemi, 050-3470631 tai kirkkoherra Jussi Peräaho, 040-7104042