Uutislistaukseen

Muutoksia pyhäinpäivän jumalanpalvelukseen/muistohartauteen

pyhäinpäivä.jpg

Korona-tilanne aiheuttaa muutoksen perinteiseen pyhäinpäivän jumalanpalvelukseen/muistohartauteen, jossa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen edesmenneitten nimet. Ennakkotiedoista poiketen emme valitettavasti voi järjestää avointa yleisötilaisuutta. Pidämme kuitenkin kaksi tilaisuutta, joita on mahdollisuus seurata vain netin välityksellä. Tilaisuuksista jää tallenne Facebookiin keskiviikkoon 4.11.2020 saakka, jonka jälkeen se poistetaan. Olemme tänään lähettäneet päivitetyt kutsukirjeet viime pyhäinpäivän jälkeen edesmenneitten omaisille. 

Tilaisuuksien jälkeen avaamme kirkon ovet muutamaksi tunniksi, jolloin omaiset voivat tulla vapaavalintaisena aikana noutamaan haudalle vietävän muistokynttilän. Samalla on mahdollisuus omaehtoiseen hiljentymishetkeen kirkkosalissa. Kokoontumisrajoitusten vuoksi kirkossa voi olla samanaikaisesti enintään 20 henkilöä, joten omaa vuoroa voi joutua hetken odottamaan. 

Mikäli omaiset eivät halua, että läheisen nimi luetaan tilaisuuden yhteydessä, pyydämme ilmoittamaan siitä torstaihin 29.10.2020 mennessä kirkkoherranvirastoon 06-5150700 (avoinna ma 10-16.30, ti puhelinpalvelu 9-14, ke 12-14, to 9-14, pe suljettu) tai sähköpostilla alavuden.seurakunta@evl.fi

  • Töysän kirkossa klo 10 sanajumalanpalvelus, jossa luetaan Töysään haudattujen nimet. Tilaisuus on seurattavissa ainoastaan Facebookin välityksellä. Facebook-upotus näkyy myös seurakunnan nettisivuilla. Kirkossa avoimet ovet omaehtoiseen hiljentymiseen ja haudalle vietävän muistokynttilän noutamiseen klo 11.30 – 13.

  • Alavuden kirkossa klo 12 muistohartaus, jossa luetaan Alavudelle haudattujen nimet. Tilaisuus on seurattavissa ainoastaan netin ja Facebookin välityksellä. Facebook-upotus näkyy myös seurakunnan nettisivuilla. Kirkossa avoimet ovet omaehtoiseen hiljentymiseen ja haudalle vietävän muistokynttilän noutamiseen klo 13-16.

Seurakunnan nettisivuosoite: www.alavudenseurakunta.fi/verkkokirkko

Seurakunnan Facebook-osoite: https://www.facebook.com/alavudenseurakunta/

Suuri katsojamäärä saattaa kuormittaa nettiyhteyttä ja aiheuttaa yhteysongelmia. Voitte katsoa tilaisuuden myöhemmin tallenteena Facebookista. 

 

Siunattua pyhäinpäivää toivottaen;

Alavuden seurakunta 

23.10.2020 11.27