DIAKONIAN SYYSKASSIKERÄYS 2018

Anna kassillinen iloa lähimmäiselle! Haluaisitko sinä auttaa paikkakuntamme perheitä ja yksin asuvia, joilla on taloudellisesti vaikeaa? Voit ostaa alla olevasta kauppalistasta tuotteen/tuotteita diakoniatyön syyskassiin.

TOIMI NÄIN

1. Pakkaa ostamasi tuotteet kangaskassiin tai muovipussiin. Huomioi, että tuotteet ovat säilyviä ja niissä riittää päiväystä vähintään kaksi kuukautta eteenpäin.

2. Tuo tuotteet diakoniatoimistoon, Olohuoneeseen, kirkkoherranvirastoon, kirkkoon tai johonkin seurakunnan tilaisuuteen.

3. Kassit jaetaan apua tarvitseville seurakuntamme diakoniatyön kautta.

Keräys kestää syys-joulukuun ajan.

KAUPPALISTA

— Jokin hygieniatuote: esim. saippua, shampoo, hammastahna…

— Astianpesuaine tai pyykinpesuaine

— WC-paperia, talouspaperia tai leivinpaperia

— Kahvia, kaakaota tai teetä

— Pata-ainekset, pussikeitto tai muu valmisateria

— Kaupan mehua

— Sokeria

— Keksipaketti

— Muroja

— Hedelmä- tai kalasäilyke

— Pitkäjyväriisiä

— Ruokaöljyä

— Kuivahiivaa

Jos haluat lahjoittaa omatekoista mehua, marjoja tai muuta syksyn satoa, sovi tuomisesta etukäteen diakoniatyöntekijän kanssa. Joulun alla lahjoitettaviin kasseihin voi halutessaan lisätä jouluherkkuja.

Kiitos tuestasi!