Lähetyksen merkkauspiiri

Merkkauspiiri perustettiin vuoden 2002 elokuussa. Piirin jäsenistö koostuu naisista, jotka haluavat pitää yllä arvokasta käsityökulttuuria, rakastavat kirjontatyötä ja haluavat valmistaa kauniita sisustustekstiilejä, pöytäliinoja ja muita koristeltuja töitä kotien käyttöön.

Merkkauspiirin valmiit työt ovat myynnissä Olohuoneen Lähetysmyymälässä. Tuotto käytetään Nepalissa olevan kehitysvammaisten lasten koulun kannatukseen ja ylläpitoon Suomen Lähetysseuran kautta.

Piirin alussa on hartaus, jossa seurakunnan työntekijä on mukana. Kahvinjuonnin lomassa on iloisia tapaamisia. Piiriläiset iloitsevat, että he voivat olla lähettäjiä, lähettämässä evankeliumin sanaa kaukaisiin maihin rukouksella ja rakkaudella.

Piirissä on kymmenkunta jäsentä. Mukaan toivotaan lisää jäseniä, etenkin nuorempia harrastajia. Merkkauspiirin vetäjänä, suunnittelijana, kankaalle piirtäjänä toimii piirin perustajajäsen Helli Kupiainen. Opettajana värien valinnoissa, neulepintojen opettajana ym. toimii käsityönopettaja, tekstiilitaiteilija Sirkka Muurela.

Tervetuloa mukaan merkkauspiiriin!