Alavuden seurakuntatoimisto

Louontie 1 A 1, 63300 Alavus
puh. 06 5150700 (aukioloaikoina)
alavuden.seurakunta@evl.fi

Avoinna ma klo 9-11, 12-16, ti suljettu, ke klo 12-14, to klo 9-11, 12-14, pe suljettu.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön palautelomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä.

Töysän seurakuntatoimisto

Avoinna ke klo 9-11 Töysä-talolla, Rantatie 2.

Palaute tai yhteydenottopyyntö

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme toimintaamme palautteen perusteella. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön niin otamme sinuun yhteyttä.

Maija Hietaniemi

Diakoni

Erityisvastuualueet: Päihdetyö, kehitysvammatyö, EU-ruokatuki (toistaiseksi tauolla). Alavuden aluella: vastaanottotyö, 85v-syntymäpäiväkäynnit

Merja Krueger

Diakoni

Erityisvastuualueet: Suru- ja kriisityö, mielenterveystyö, diakoniakasvatus, aistivammatyö, YV-keräyspäällikkö vuonna 2022. Töysän aluella: vastaanottotyö, kotikäyntityö, 85v-syntymäpäiväkäynnit, kyläneuvostot

Esa Lamminaho

Seurakuntamestari
Hautauspalvelut

Virkavapaalla

Riitta Lamminaho

Toimistosihteeri (laskutus, kirjanpito, palkat)
Hallinto- ja talouspalvelut

Keijo Litmanen

Suntio
Seurakuntatyön erityispalvelut

Mirjami Majuri

Diakoni

Diakoniatyössä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Erityisvastuualueet: Ystävätoiminta ja asiointiapu, vapaaehtoistyö. Alavuden alueella: vastaanottotyö, kotikäyntityö, kylä- ja korttelineuvostot

Elina Mäki

Kappalainen

9 kysymystä, jotka minulle on pappina esitetty.

Asutko sinä kirkossa? En asu, vastasin lapselle, joka sitä kysyi. Papin työstä vain osa tehdään kirkkorakennuksissa. Suurin osa työstä tehdään ihmisten parissa, heidän kodeissaan, seurakunnan toimitiloissa ja kylien kokoontumispaikoissa.

Mistä sinä olet syntyisin? Moon Kurikasta kotoosin.

No, onko sulla sitten kropsua eväsnä? Aika harvoin. Kurikkalaanen kropsu on muuten usein perunakropsua.

Miksi ajat mopoautolla? En aja, vaikka pieni punainen autoni erään lapsen silmin sellaiselta näyttikin!

Onko sulla työaikaa? On, mutta papin työaika lasketaan päivissä, eli papilla on työajaton viisipäiväinen työviikko.

Ja pappi saa taas kahvia juodakseen? Niin moni pappi taitaakin saada, mutta minä en ole koskaan oppinut juomaan kahvia.

Onko sulla omat hampaat? On.

Tehdäänkö käsilläsi mitään työtä? Papin työssä kädet eivät taida paljon kulua. Mutta työt, joita niillä saa tehdä, ovat toisella tavoin erityisiä: saan tervehtiä käsilläni ilossa ja ottaa osaa surussa, kastaa ja siunata, jakaa ehtoollista ja laskea arkun päälle hiekkaa.

Mikä papintyössä on parasta? Ihmiset ja Jumala.

Saa kysyä lisääkin!

Kati Sauna-aho