Töysän seurakuntatalo

Kappelitie 4 , 63600 Töysä

Töysän seurakuntatalo

Töysän seurakuntatalo on valmistunut vuonna 1978. Sen on suunnitellut rakennusarkkitehti Sakari Lähteinen. Vuonna 1986 alakertaan rakennettiin päiväkerhotilat, arkisto ja nuorisotyön toimistotilat. Seurakuntatalossa toimivat myös Töysän seurakuntatoimisto ja diakoniatoimisto. Seurakuntataloa voi vuokrata yksityisiin ja eri yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin. Yläkerran saliin mahtuu noin 100 istumapaikkaa. Keittiö on hiljattain remontoitu.

HUOM!

Töysän seurakuntatalo on toistaiseksi poissa käytöstä, joten tilavarauksia ei voida tällä hetkellä ottaa vastaan.

Väistötilana toimii Töysän nuorisoseura, jossa voidaan pitää perhejuhlia seurakunnan järjestämällä ruokailulla. Lisätietoja antaa pääemäntä Sirkka-Liisa Halla-aho (p.050-3121505).

Töysän nuorisoseura

Kappelitie 4, 63600 Töysä

Muu seurakuntatilaisuus (50-vuotta sitten ripillepäässeet)

Ruokailu ja tilaisuus . 50-vuotta sitten ripillepäässeet.

Kappelitie 4, 63600 Töysä

Seurat (ELY)

Mukana Satu Kivisaari, puhuja ELYstä ja srk:sta.