Leirielämä on seikkailua, etsimistä ja löytämistä, saunomista ja hyvää ruokaa, yhdessäoloa, uusia kavereita ja hiljentymistä.

Retki, leiri tai tapahtuma toteutuu kun määräaikaan ilmoittautuneita on 15 henkilöä.

Retkiä tehdään lähelle ja kauas. Tärkeimpinä vuosittaisina retkinä on kerhojen päätösretki huvipuistoon, kerhonohjaajien rovastikunnallinen ja hiippakunnallinen koulutuspäivä. Muita retkiä mm. erilaiset toimintapäivät rovastikunnan ja koko hiippakunnan alueella ja kerhojen omat retket.

Leireillämme on monenlaista touhua ja puuhaa, lepoa ja leikkiä, hiljentymistä, hyvää ruokaa, uintia ja saunomista sekä kivoja kavereita! Lasten kanssa touhuaa iso joukko seurakunnan työntekijöitä, kuten varhaisnuorisotyönohjaaja, kanttori, pappi ja isoset. Isoset koulutetaan tehtäväänsä isoskurssilla.

Leireistä tiedotetaan seurakunnan kotisivuilla sekä facebook-sivulla Alavuden seurakunta. Leiritoimintaesite jaetaan reppupostina koulujen kautta koteihin, leireille ilmoittaudutaan esitteen ohjeiden mukaan. Leiriläisille lähetetään leirikirje ja osallistujakortti sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.​

KESÄN 2020 YÖLEIRIT ON PERUTTU.  LEIRIT JÄRJESTETÄÄN PÄIVÄLEIREINÄ KESÄKUUSSA VIIKOILLA 24 JA 25.

Lasten päiväleirit

ALAVUDEN SEURAKUNTATALOLLA KLO 10-16

• 8.6. Eskarit (v. 2013 synt.)
  • 9.6. Ykköset (v. 2012 synt.)
  • 10.6. Kakkoset (v. 2011 synt.)
  • 15.6. 3.-6. -luokkalaiset  (v. 2007-2010 synt.)
  •

Leiripäivät ovat ilmaista toimintaa. Päivän ohjelmaan kuuluu laulua, leikkiä, liikuntaa, askartelua ja hartaushetkiä. Päivä sisältää lounaan ja välipalan. Tiloina toimii Alavuden seurakuntatalon sali, piha-alue ja kirkko. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 27.5. ja päättyy tiistaina 2.6.

Ryhmäkoko yhdessä päivässä on 15 leiriläistä ja henkilökunta. Pyrimme toiminnassamme huomioimaan turvavälit, tilojen ja tarvikkeiden hygienian, sekä käsihygienian välttääksemme korona-viruksen leviämisen. Siksi toivomme että leiriläisellä on mahdollisuuksien mukaan omat kynä ja kumi, sekä värikynät (tussit/puuvärit). Leiripäivään saa osallistua vain terveenä.

Paikkoja maanantain 15.6. leiripäivään voit vielä kysellä Henriikalta.

Lisätietoja: henriikka.leppamaki@evl.fi, 050 563 6081