Alavuden seurakunnan tilat

Seurakunnalla on toimitiloja erilaista toimintaa ja tilaisuuksia varten. Seurakunta myös vuokraa toimitilojaan esim. perhejuhlia varten. Alavuden keskustassa Kirkkotien varrella ovat kirkko, seurakuntatalo ja Olohuone. Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sijaitsevat Kirkkopihassa Louontien varrella. Keskustasta Salmentien varrelta löytyy myös Muistojen Kappeli ja sankarihautausmaa. Kirkon ympäristössä on vanha hautausmaa, ja uusi hautausmaa sekä muistolehto löytyvät noin 1,5 kilometrin päästä Tusantien varrelta. Töysän kirkko, seurakuntatalo, seurakuntatoimisto, diakoniatoimisto ja hautausmaa sijaitsevat osoitteessa Kappelitie 4, Töysä.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan seurakunnan tiloja, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon. Tietoa tilojen vuokrista löytyy täältä.