Omaishoitotyö

Omaishoitaja pitää huolta läheisestään, joka ei selviydy arjesta omatoimisesti. Omaishoitotilanne muuttaa elämää ja perheen rooleja. Omaishoitaja tekee työtä rakkaudella, mutta arki on myös sitovaa. Voit pyytää diakoniatyöntekijää kotikäynnille, kun kaipaat kuuntelijaa arjen ongelmissa.

Tulossa:

ETELÄ-POHJANMAAN MUISTIYHDISTYKSEN SEKÄ KUUSIOKUNTIEN JA JÄRVISEUDUN OMAISHOITAJAYHDISTYSTEN JÄRJESTÄMÄ
MAKSUTON OVET -VALMENNUS

Alavuden seurakunnan Kirkkopiha (Louontie 1 A1)
ma 26.4, ke 5.5, ma 10.5 ja ke 19.5.2021 klo 12.00-15.30

Valmennus on juuri sinulle, jolla on perheessä omaishoitotilanne ja asut Alavuden, Kuortaneen, Ähtärin tai Soinin alueella.
Valmennuksessa käsitellään mm. omaishoitajuutta, tukipalveluja, hoivatyössä tarvittavia taitoja ja omaishoitajien voimavaroja.
Valmennukseen haetaan erillisellä lomakkeella 15.4.2021 mennessä.
Hakemukset lähetetään osoitteeseen Järviseudun Omaishoitajat ry,Patruunantie 15, 62800 VIMPELI.
Hakeminen ei edellytä yhdistysjäsenyyttä tai kuulumista omaishoidon tuen piiriin.

Hakulomakkeita ja lisätietoa:
Tiina Silvonen p. 045 3275441, omaishoitajayhdistys.tiina@gmail.com