Pikkuväelle tapahtuu!

Perhe- ja päiväkerhon sekä pyhäkoulun lisäksi järjestämme erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummien kuin isovanhempienkin kanssa.

Lapsiparkki

Lapsiparkki Vesitornin toimitilassa keskiviikkoisin klo 9.00-11.30. Ilmainen. Ilmoittaudu viimeistään saman viikon maanataina tekstiviestillä 040-1689321. Omat eväät mukaan. Paikalla lastenohjaajat Anni ja Anne. Huom! Lapsiparkkia EI 8.9. eikä 20.10!

Esikouluun siunaaminen

Kummikirkko

Alavuden kirkossa su 3.10. Klo 10. Tervetuloa kummin kanssa kirkkoon!

Lasten jouluhartaus

Lapsiperheiden joulujuhla

Kasteen sunnuntain jumalanpalvelus (kastepuun riisuminen)

Palmusunnuntain perhemessu

Lasten pääsiäishartaus

4v. Synttärit

Kirkko käytössä!

• Perhe- ja kummikirkot ovat seurakunnan yhteisiä jumalanpalveluksia, joissa otetaan erityisesti huomioon lapsiperheet. Kirkossa lapsi saa olla, osallistua ja tutustua kotikirkkoonsa.

• Kummikirkko Mikkelinpäivänä Alavuden kirkossa

• Perhekirkko tammikuulla kasteen sunnuntaina Alavuden kirkossa. Kastepuun riisuminen.

• Palmusunnuntai perhemessut Alavuden ja Töysä kirkoissa.

• Esikoulunsa aloittavat lapset siunataan koulutielle syksyllä koulujen alkaessa.

• Lasten pääsiäis- ja jouluhartaus järjestetään molemmissa kirkossa. Näihin kirkkohetkiin ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita.

• Lapsiperheiden joulujuhlat

Työntekijät

Seurakunnan työntekijät pitävät päiväkerhoja, perhekerhoja, lapsiparkkia sekä vierailevat mahdollisuuksien mukaan kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä.

• Lastenohjaajat: Anni Korpela ja Anne Saarinen sekä Marja Suokas ja Mari Pääkkönen 31.12.2021 saakka.

• Vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja: Virve Myllyaho

• Varhaiskasvatuksen pappi: Ellen Kiviharju

Pellepariskunta Nelli ja Niilo.
Nelivuotiaiden synttärit joka kevät!