Pikkuväelle tapahtuu!

Perhe- ja päiväkerhon sekä pyhäkoulun lisäksi järjestämme erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummeineen kuin isovanhempineenkin.

Lapsiparkki

Lapsiparkki Vesitornin toimitilassa keväällä 2021: 17.2., 10.3., 24.3., 7.4., 21.4., ja 5.5. klo 9.00-11.30. Ilmainen. Ilmoittaudu viimeistään edellisen viikon keskiviikkona tekstiviestillä 040-1689321. Omat eväät mukaan. Paikalla lastenohjaajat Anni ja Anne.

Lasten pääsiäishartaus

Lasten pääsiäishartaus on katsottavissa videona seurakunnan varhaiskasvatuksen Facebook-sivulla ti 30.3. klo 9.30 alkaen.

4v synttärit

Kaikkien 4v yhteiset synttärit Alavuden kirkossa keväällä 2021. Kutsut saapuvat kotiin.

Isovanhempi-lapsenlapsipäivä

Elokuussa 2021.

Kirkko käytössä!

• Perhe- ja kummikirkot ovat seurakunnan yhteisiä jumalanpalveluksia, joissa otetaan erityisesti huomioon lapsiperheet. Kirkossa lapsi saa olla, osallistua ja tutustua kotikirkkoonsa.

• Kummikirkko Mikkelinpäivänä Alavuden kirkossa

• Perhekirkko tammikuulla kasteen sunnuntaina Alavuden kirkossa. Kastepuun riisuminen.

• Palmusunnuntai perhemessut Alavuden ja Töysä kirkoissa.

• Esikoulunsa aloittavat lapset siunataan koulutielle syksyllä koulujen alkaessa.

• Lasten pääsiäis- ja jouluhartaus järjestetään molemmissa kirkossa. Näihin kirkkohetkiin ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita.

• Lapsiperheiden joulujuhlat

Työntekijät

Seurakunnan työntekijät pitävät päiväkerhoja, perhekerhoja, lapsiparkkia sekä vierailevat kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä.

• Lastenohjaajat: Anni Korpela, Anne Saarinen, Johanna Hirvelä, Henriikka Leppämäki (11.4. saakka), Sini Kirvesmäki (12.4. alkaen)

• Vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja: Virve Myllyaho

• Varhaiskasvatuksen pappi: Ellen Kiviharju

Pellepariskunta Nelli ja Niilo.
Nelivuotiaiden synttärit joka kevät!