Pikkuväelle tapahtuu!

Perhe- ja päiväkerhon sekä pyhäkoulun lisäksi järjestämme erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummeineen kuin isovanhempineenkin.

Lapsiperheiden joulujuhlat

Lapsiperheiden joulujuhlat joulukuulla.

Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäisissä ensimmäisenä adventtina keräämme pika-arvoilla varoja kummikohteeseen. Varhaiskasvatuksen kummikohteena on Suomen Lähetysseuran kautta Senegalin päiväkerholaiset.

Lapsiparkki

Lapsiparkki Vesitornin toimitilassa ke 9.9., 23.9., 7.10.,28.10.,11.11., 25.11., ja 9.12. klo 9.00-11.30. Ilmainen. Ilmoittaudu viimeistään edellisen viikon keskiviikkona tekstiviestillä nroon 040-1689321. Omat eväät mukaan. Paikalla lastenohjaajat Anni ja Anne.

4v synttärit

Kaikkien 4v yhteiset synttärit Alavuden seurakuntatalolla la 21.11. Kutsut saapuvat kotiin.

Isovanhempi-lapsenlapsipäivä

Seuraavan kerran vasta elokuussa 2021.

Kirkko käytössä!

• Perhe- ja kummikirkot ovat seurakunnan yhteisiä jumalanpalveluksia, joissa otetaan erityisesti huomioon lapsiperheet. Kirkossa lapsi saa olla, osallistua ja tutustua kotikirkkoonsa.

• Kummikirkko su 25.10. klo 12 Alavuden kirkossa

• Perhekirkko su tammikuulla klo 10 Alavuden kirkossa. Kastepuun riisuminen.

• Esikoulunsa syksyllä aloittavat  siunataan koulutielle.

• Lasten pääsiäis- ja jouluhartaus järjestetään molemmissa kirkossa. Näihin kirkkohetkiin ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita.

Työntekijät

Seurakunnan työntekijät pitävät päiväkerhoja ja perhekerhoja sekä vierailevat päiväkodeissa, ryhmiksissä ja koulujen eskareissa.

• Lastenohjaajat: Virve Myllyaho, Sanni Hietaniemi, Anna Silander, Anni Korpela ja Anne Saarinen

• Varhaiskasvatuksen ohjaaja: Merja Anttila

• Varhaiskasvatuksen pappi: Jussi Peräaho

niilojanelli
Nelivuotiaiden synttärit joka kevät!