Pikkuväelle tapahtuu!

Perhe- ja päiväkerhon sekä pyhäkoulun lisäksi järjestämme erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummien kuin isovanhempienkin kanssa.

Lapsiparkki

Lapsiparkki Vesitornin toimitilassa keskiviikkoisin (alkaa 1.9.) klo 9.00-11.30. Ilmainen. Ilmoittaudu viimeistään saman viikon maanataina tekstiviestillä 040-1689321. Omat eväät mukaan. Paikalla lastenohjaajat Anni ja Anne.

4v synttärit

Kaikkien tänä vuonna 4v täyttävien yhteiset synttärit Alavuden kirkossa su 12.9. Klo 13. Ilmoittautumiset ma 6.9. mennessä puh. 0503121508 tai sähköpostilla virve.myllyaho@evl.fi

Esikouluun siunaaminen

Alavuden kirkossa Ma 9.8. klo 18. Kouluun siunattaville lapsille lähetetään henk.koht. kutsu kesän aikana.

Isovanhempi-lapsenlapsipäivä

Vesitornin toimitilassa la 21.8. klo 10-14.30. Ilmoittautumiset ma 16.8. mennessä soittamalla tai tekstiviestillä p.0503121508 (viestiin henkilömäärä, lasten iät, ilmoittajan nimi ja puh.numero sekä mahdolliset ruoka-allergiat).

Kirkko käytössä!

• Perhe- ja kummikirkot ovat seurakunnan yhteisiä jumalanpalveluksia, joissa otetaan erityisesti huomioon lapsiperheet. Kirkossa lapsi saa olla, osallistua ja tutustua kotikirkkoonsa.

• Kummikirkko Mikkelinpäivänä Alavuden kirkossa

• Perhekirkko tammikuulla kasteen sunnuntaina Alavuden kirkossa. Kastepuun riisuminen.

• Palmusunnuntai perhemessut Alavuden ja Töysä kirkoissa.

• Esikoulunsa aloittavat lapset siunataan koulutielle syksyllä koulujen alkaessa.

• Lasten pääsiäis- ja jouluhartaus järjestetään molemmissa kirkossa. Näihin kirkkohetkiin ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita.

• Lapsiperheiden joulujuhlat

Työntekijät

Seurakunnan työntekijät pitävät päiväkerhoja, perhekerhoja, lapsiparkkia sekä vierailevat kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä.

• Lastenohjaajat: Anni Korpela, Anne Saarinen, Johanna Hirvelä (31.12.2021 saakka), Henriikka Leppämäki (31.12.2021 saakka)

• Vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja: Virve Myllyaho

• Varhaiskasvatuksen pappi: Ellen Kiviharju

Pellepariskunta Nelli ja Niilo.
Nelivuotiaiden synttärit joka kevät!