Pikkuväelle tapahtuu!

Perhe- ja päiväkerhon sekä pyhäkoulun lisäksi järjestämme erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummien kuin isovanhempienkin kanssa.

Lapsiparkki

Lapsiparkki Vesitornin toimitilassa seuraavina keskiviikkoina klo 9.00-11.30.

12.1.  26.1.  9.2.  16.2.  9.3.  16.3.  30.3.  13.4.  20.4.  4.5. Lapsiparkki on ilmainen. Ilmoittaudu viimeistään saman viikon maanataina tekstiviestillä 040-1689321. Omat eväät mukaan. Paikalla lastenohjaajat Anni ja Anne.

Kirkkomuskari

Musisointia kanttori Marin sekä lastenohjaajien kanssa Alavuden kirkossa Ke 6.4.  18.5.  Klo 9.30-10.30.

Ulkoiluapua

Voit varata lastenohjaajia ulkoilemaan lastesi kanssa kotipihalle, sen ympäristöön tai vauvan kanssa vaunulenkille. Ulkoiluaika 1-2 tuntia, säävarauksella, ke tai to aamupäivällä. Varaukset soittamalla p.0503121508

Esikouluun siunaaminen

Kummikirkko

Lasten jouluhartaus

Lapsiperheiden joulujuhla

Kasteen sunnuntain jumalanpalvelus (kastepuun riisuminen)

Noutamatta jääneet kastesydämet voi hakea seurakuntatoimistosta tammikuun aikana.

Palmusunnuntain perhemessu

Alavuden kirkossa Su 10.4.2022 Klo 10.

Lasten pääsiäishartaus

4v. Synttärit

Töysän nuorisoseuralla La 26.3.2022 klo13. Ilmoittautumiset 21.3. mennessä virve.myllyaho@evl.fi tai 050-3121508.

Kirkko käytössä!

• Perhe- ja kummikirkot ovat seurakunnan yhteisiä jumalanpalveluksia, joissa otetaan erityisesti huomioon lapsiperheet. Kirkossa lapsi saa olla, osallistua ja tutustua kotikirkkoonsa.

• Kummikirkko Mikkelinpäivänä Alavuden kirkossa

• Perhekirkko tammikuulla kasteen sunnuntaina Alavuden kirkossa. Kastepuun riisuminen.

• Palmusunnuntai perhemessut Alavuden ja Töysä kirkoissa.

• Esikoulunsa aloittavat lapset siunataan koulutielle syksyllä koulujen alkaessa.

• Lasten pääsiäis- ja jouluhartaus järjestetään molemmissa kirkossa. Näihin kirkkohetkiin ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita.

• Lapsiperheiden joulujuhlat

Työntekijät

Seurakunnan työntekijät pitävät päiväkerhoja, perhekerhoja, lapsiparkkia sekä vierailevat mahdollisuuksien mukaan kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä.

• Lastenohjaajat: Anni Korpela ja Anne Saarinen sekä Johanna Hirvelä ja Sari Soukkala 3.6.2022 saakka.

• Vt. varhaiskasvatuksen ohjaaja: Virve Myllyaho

• Varhaiskasvatuksen pappi:

Pellepariskunta Nelli ja Niilo.
Nelivuotiaiden synttärit joka kevät!