nuoria

¨Nuoret

Alavuden nuori seurakunta

Seurakunta on myös nuorten hengellinen yhteisö. Seurakunnassa voit osallistua monenlaiseen toimintaan, kokoontua yhteen hauskan tekemisen, yhdessä olemisen ja hiljentymisen merkeissä. Nuoret toimivat usein itse tapahtumiemme suunnittelijoina ja vetäjinä.

Lisätietoja toiminnasta löydät valikosta.

Täällä saan tulla ja olla omana itsenäni.

Olen Liisa Toivonen, yksi seurakuntamme papeista.

Olen kotoisin Alavudelta ja olen tehnyt töitä kotiseurakunnassani vuodesta 2014 lähtien. Työnkuvaani kuuluu papin töiden lisäksi varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö. Vastaan myös seurakuntamme viestinnästä ja sen kehittämisestä.

Työtehtävieni ulkopuolella minut löytää liikunnan parista, kuten urheilu-, pesäpallo- tai jalkapallokentiltä – usein toki katsomon puolelta. Valokuvaan aina kun ehdin ja kuuntelen äänikirjoja silloinkin kun en ehtisi.

Toivottavasti tapaamme, kirkossa tai kentällä!