Verkkokirkko

Verkkokirkko saattaa ylikuormittua ja tästä johtuen yhteydessä voi olla ongelmia. Tämän vuoksi lähetämme jatkossa jumalanpalvelukset ja kirkon hartaushetket myös seurakunnan facebook-sivuston välityksellä. Tilaisuudesta jää Facebookiin tallenne, jota voi käydä katsomassa myöhemminkin.

Tästä pääset seuraamaan Facebookin online-lähetystä.

Verkkokirkostamme voit seurata Alavuden kirkon jumalanpalveluksia joka sunnuntai klo 10 alkaen. Jumalanpalvelusten toimittajien tiedot löydät kirkollisista ilmoituksistamme.

Kamera suljetaan ehtoollisen ajaksi.

Kirkollisten toimitusten, konserttien ja yksityistilaisuuksien aikana kamera on suljettu.

Eikö kuva näy tai haluat antaa muuta palautetta verkkokirkosta. Palaute ohjautuu seurakunnan sähköpostiin. Mikäli haluat vastauksen, laita yhteystietosi viestiin.