Kirkkoseikkailu

Avoimet ovet kirkossa lapsiperheille ja kaupungin varhaiskasvatuksen väelle. Alavuden kirkossa ma 23.5. ti 24.5. ja ke 25.5. Klo 9-11. Sekä Töysän kirkossa ma 30.5. Klo 9-11.

Toimintarasteja sisällä ja ulkona. Kirkkoseikkailuun ei tarvitsen ilmoittautua. Perheet/ryhmät kiertävät rastit omatoimisesti oman aikuisen johdolla. Lastenohjaajat ovat myös paikalla. "Tule kun ehdit, lähde kun siltä tuntuu".

Isovanhempi-lapsenlapsipäivä

La 20.8. Ilmoittautumiset ma 15.8. mennessä p.0503121508

Esikouluun siunaaminen

Alavuden kirkossa ma 8.8. klo 18. Esikoulunsa aloittavat lapset siunataan koulutielle syksyllä koulujen alkaessa.

Kummikirkko

Kummikirkko Mikkelinpäivänä Alavuden kirkossa. Perhe- ja kummikirkot ovat seurakunnan yhteisiä jumalanpalveluksia, joissa otetaan erityisesti huomioon lapsiperheet. Kirkossa lapsi saa olla, osallistua ja tutustua kotikirkkoonsa.

Lasten pyhäinpäivän hartaus

Lasten jouluhartaus

Jouluhartaus järjestetään sekä Alavuden että Töysän kirkossa. Kirkkohetkeen ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita.

Lapsiperheiden joulujuhla

Kasteen sunnuntain jumalanpalvelus (kastepuun riisuminen)

Perhekirkko tammikuulla kasteen sunnuntaina Alavuden kirkossa. Kastepuu riisutaan ja aloitetaan uusi kastevuosi.

Palmusunnuntain perhemessu

Palmusunnuntai perhemessut Alavuden ja Töysä kirkoissa.

Lasten pääsiäishartaus

Pääsiäishartaus järjestetään sekä Alavuden että Töysän kirkossa. Kirkkohetkeen ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita.