Parisuhdetyö

Parisuhde tarvitsee myös huoltoa ja huolenpitoa. Tämä on pohjimmiltaan hyvin yksinkertaista. Kysytään mitä sinä toivot tai odotat. Miltä sinusta tuntuu ja miksi tai millaisia suunnitelmia sinulla on? Parisuhteen kulmakivi on kokemus kuuluksi ja rakastetuksi tulemisesta.

 

Pysähdys parisuhteeseen

Pysähdys parisuhteeseen-illat on suunnattu pariskunnille, oli teidän juttu missä vaiheessa tahansa: Seurustelusta, "ollako vai eikö olla"-vaihe, aina papin aameneen asti. Iltojen teemat vaihtuvat, mutta aina pääteemana on parisuhde ja sen hoitaminen. Tänä vuonna teemat keskittyvät vanhemmuuden tukemiseen Yhteisvastuun teeman mukaan. 

Iltojen runko on usein sama: Alkupuhe, puhujan esitys/musiikki/muu toiminta, ruokailu, hartaus. Illoissa ei ole ryhmäkeskusteluita. Jos keskustellaan, se tapahtuu oman puolison kanssa. Lastenhoito alakouluikäisille ja nuoremmille lapsille. Iltoja pito paikat voivat vaihdella. 

Tulevat illat 2023:

12.10 klo 18-20 Vierailijana perheneuvonnan Päivä Kangas. Iltapala. Lastenhoito alakerrassa alakouluikäisille ja nuoremmille. 

24.11 klo 18-20 Pariskuntien Kynttiläillallinen, Vesitornin Toimitila. Lastenhoito alakerrassa alakouluikäisille ja nuoremmille. 

 

 

 

Linkkejä parisuhteeseen ja uskoon

Alla olevista linkeistä voit löytää oivallisia apuvälineitä parisuhteeseen ja uskon elämän hoitamiseen.