Leirielämä on seikkailua, etsimistä ja löytämistä, saunomista ja hyvää ruokaa, yhdessäoloa, uusia kavereita ja hiljentymistä.

Retki tai leiri toteutuu kun määräaikaan ilmoittautuneita on vähintään 10.

Seuraava alakoululaisten leiri on Adventtileiri Vetämäjärven leirikeskuksessa 30.11.-2.12.2018. Leirille ilmoittautuminen on päättynyt.

Seuraava retki on Joulun suuri salaisuus-tapahtumapäivään Lapualle 15.12.2018

Tule mukaan leireille!

Leireillämme on monenlaista touhua ja puuhaa, lepoa ja leikkiä, hiljentymistä, hyvää ruokaa, uintia ja saunomista sekä kivoja kavereita! Lasten kanssa touhuaa iso joukko seurakunnan työntekijöitä, kuten varhaisnuorisotyönohjaaja, kanttori, pappi ja isoset. Isoset koulutetaan tehtäväänsä kaksivuotisella isoskurssilla, hyväksytysti suoritetun ensimmäisen vuoden jälkeen on mahdollisuus hakea isoseksi lasten leirille.

Leiritoiminta järjestetään pääosin Aittoosaaren leirikeskuksessa kesäaikaan (Itärannantie 418, 63410 Rantatöysä). Leireillä ei ole erillistä vanhempaintilaisuutta, vaan leiri päättyy lossirantaan.Leiritoimintaesite jaetaan reppupostina koulujen kautta koteihin, leireille ilmoittaudutaan esitteen ohjeiden mukaan. Leiriläisille lähetetään leirikirje ja osallistujakortti sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.​

Hiippakunta- ja suurleirille osallistumme mahdollisuuksien mukaan! Nämä leirit ovat elämyksellisiä telttaleirejä isolla leirijoukolla, hiippakuntaleiri kokoaa yhteen n. 200 tyttöä ja poikaa Lapuan hiippakunnan eri seurakunnista ja kansainvälinen suurleiri Partaharjulla kokoaa n. 2000 tyttöä ja poikaa yhteen Pieksämäelle Partaharjun toimintakeskuksen maisemiin.

Seuraava suurleiri Pisara järjestetään Partaharjulla 24.-29.7.2019, leirille on mahdollista osallistua myös perheen kanssa ja nuorille (yli 14v.) järjestetään samaan aikaan oma nuortenleiri.

Retkiä tehdään lähelle ja kauas. Tärkeimpinä vuosittaisina retkinä on kerhojen päätösretki huvipuistoon, kerhonohjaajien rovastikunnallinen ja hiippakunnallinen koulutuspäivä. Muita retkiä mm. erilaiset toimintapäivät rovastikunnan ja koko hiippakunnan alueella ja kerhojen omat retket.