Lapset leikkivät kerhossa.

Lapsille ja lapsiperheille

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni"

Alavuden seurakunnalla on monenlaista toimintaa ja tapahtumaa lapsiperheille. Tilaisuuksissamme perheen pienimmät ovat tärkeimpiä! Tervetuloa mukaan niin pienet kuin suuretkin!

Järjestämme päivä- ja perhekerhoja, pyhäkoulua, muskaria, lapsiparkkeja ja kirkkohetkiä sekä erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummien kuin isovanhempienkin kanssa. 

Ajankohtaista

PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN kerhokaudelle 2023-2024!

Päiväkerhoihin ovat tervetulleita 2018, 2019 ja 2020 syntyneet lapset. Ilmoittautumiset p. 0503121508 tai sähköpostilla virve.myllyaho@evl.fi. 

Kun kenkä puristaa - Perheneuvoja tavattavissa tiistaisin

Perheneuvoja on tavattavissa ajanvarauksella tiistaisin Alavuden seurakunnan toimistossa kirkon kupeessa. Ajan voi varata numerosta 06-4214200 tai  ma-ti ja to-pe klo 9-12 ja ke klo 11-13 numerosta 050 535 4751. Kirkon perheneuvonta on maksutonta ja tapaamisiin voi tulla yksin, parin kanssa tai perheenä. Lisätietoa löytyy perheneuvonnan sivulta.

Kolme henkilöä istuu ja kolme seisoo pehmolelut sylissä.
Lastenohjaajat toivottavat pikkuväen perheineen tervetulleeksi kerhoihin ja tapahtumiin!

Ota yhteyttä! Seurakunnan työntekijät vierailevat mahdollisuuksien mukaan kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä.

Seurakuntapastori (viestintä ja kasvatus)

Paras viikonpäivä: Tietenkin sunnuntai!
Harrastukseni: Lukeminen, äänikirjat ja neulominen sekä uiminen ja saunominen. Oli suuri ilonpäivä, kun Kuntolutra viimein aukesi syksyllä 2023. 
Lempivirteni: "499 Jumalan kämmenellä", elämäni 1. vuosikymmeneltä asti, "30 Maa on niin kaunis" toiselta vuosikymmeneltä. Kolmannelta vuosikymmeneltä ei ole vielä muodostunut lempivirttä. 
Lempilausahdukseni: "No niin." Toimii lähes joka tilanteessa. 
Parasta työssäni: Ihmiset, jumalanpalvelukset ja kirjoittaminen. 

 

vs. Lähetyskasvatussihteeri
Alavuden seurakunta

Lähetystyö, lapsityö