Lapset leikkivät kerhossa.

Lapsille ja lapsiperheille

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni"

Alavuden seurakunnalla on monenlaista toimintaa ja tapahtumaa lapsiperheille. Tilaisuuksissamme perheen pienimmät ovat tärkeimpiä! Tervetuloa mukaan niin pienet kuin suuretkin!

Järjestämme päivä- ja perhekerhoja, pyhäkoulua, muskaria, lapsiparkkeja ja kirkkohetkiä sekä erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummien kuin isovanhempienkin kanssa.

PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN kerhokaudelle 2022-2023 on alkanut!

Päiväkerhoihin ovat tervetulleita 2017 ja 2018 syntyneet lapset. Lisätietoja ilmoittautumisesta p. 0503121508 tai sähköpostilla virve.myllyaho@evl.fi. Myös jo päiväkerhossa olevat 5-vuotiaat tulee ilmoittaa uudelleen kerholaisiksi tulevalle kerhokaudelle.