Lapset leikkivät kerhossa.

Lapsille ja lapsiperheille

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni"

Alavuden seurakunnalla on monenlaista toimintaa ja tapahtumaa lapsiperheille. Tilaisuuksissamme perheen pienimmät ovat tärkeimpiä! Tervetuloa mukaan niin pienet kuin suuretkin!

Järjestämme päivä- ja perhekerhoja, pyhäkoulua, muskaria, lapsiparkkeja ja kirkkohetkiä sekä erilaisia yksittäisiä tilaisuuksia ja tapahtumia perheen pienimmille. Tapahtumamme ovat aina sellaisia, johon koko perhe voi yhdessä osallistua niin kummien kuin isovanhempienkin kanssa.

PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN kerhokaudelle 2022-2023!

Päiväkerhoihin ovat tervetulleita 2017 ja 2018 syntyneet lapset. Lisätietoja ilmoittautumisesta p. 0503121508 tai sähköpostilla virve.myllyaho@evl.fi. Myös jo päiväkerhossa olleet 5-vuotiaat tulee ilmoittaa uudelleen kerholaisiksi tulevalle kerhokaudelle.

Kun kenkä puristaa - Perheneuvoja tavattavissa tiistaisin

Perheneuvoja on tavattavissa ajanvarauksella tiistaisin Alavuden seurakunnan toimistossa kirkon kupeessa. Ajan voi varata numerosta 06-4214200 tai  ma-ti ja to-pe klo 9-12 ja ke klo 11-13 numerosta 050 535 4751. Kirkon perheneuvonta on maksutonta ja tapaamisiin voi tulla yksin, parin kanssa tai perheenä. Lisätietoa löytyy perheneuvonnan sivulta.

Kolme henkilöä istuu ja kolme seisoo pehmolelut sylissä.
Lastenohjaajat toivottavat pikkuväen perheineen tervetulleeksi kerhoihin ja tapahtumiin!