Mikä kerho sinua kiinnostaa?

Varhaisnuorisotyö kokoaa koulun jälkeen ja alkuillasta yhteen alakouluikäiset tytöt ja pojat kerhoihin. Kerhot kokoontuvat seurakunnan omissa tiloissa, tai muissa tiloissa. Toiminta on säännöllistä ja pääosin maksutonta. Kerhon perustietojen yhteydessä on maininta, mikäli kerho on maksullinen.

Kerhot alkavat syyskuussa ja jatkuvat aina toukokuun puoliväliin asti, pois lukien arkipyhät ja koulujen loma-ajat. Tarkemmat tiedot toiminnasta saat kysymällä omasta kerhosta.

Toiminnasta ilmoitetaan seurakuntamme kotisivujen tapahtumakalenterissa, Facebook-sivulla, koulujen ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Tiloina toimivat Olohuone, Aseman toimitila ja Kirkkomännikön koulun sali. Kerhon voit aloittaa koska vain. Kerholaisesta tarvitsemme seuraavat tiedot: nimi, huoltajan nimi ja puhelinnumero.

KERHOT PÄÄTTYVÄT KEVÄÄLLÄ 2021 viikolla 19, paitsi Puuha-kokkikerho viikolla 18 (helatorstain vuoksi).

KUN TULET KERHOON

• Pese heti kädet
  • Kädet pestään aina kun on käytetty erilaisia tarvikkeita
  • Tule kerhoon vain terveenä

MAANANTAI

• Eläinkerho klo 15.00-17.00 Olohuoneella
  • Sählykerho klo 16.0-17.00 Kirkkomännikön salissa.

TORSTAI

• Puuha-kokkikerho klo 14.30-16.00 Olohuoneella

PERJANTAI

• Leivontakerho klo 14.30-16.00 Olohuoneela