Mikä kerho sinua kiinnostaa?

Varhaisnuorisotyö kokoaa koulun jälkeen ja alkuillasta yhteen alakouluikäiset tytöt ja pojat kerhoihin. Kerhot kokoontuvat seurakunnan omissa tiloissa, tai muissa tiloissa. Toiminta on säännöllistä ja maksutonta. Kerhon perustietojen yhteydessä on maininta, mikäli kerho on maksullinen.

Kerhot alkavat syyskuussa ja jatkuvat aina toukokuun puoliväliin asti, pois lukien arkipyhät ja koulujen loma-ajat. Tarkemmat tiedot toiminnasta saat kysymällä omasta kerhosta.

Toiminnasta ilmoitetaan seurakuntamme kotisivujen tapahtumakalenterissa, Facebook-sivulla, Instagram -tilillä, koulujen ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Tiloina toimivat Olohuone, Alavuden yläkoulun sali ja Kirkkomännikön koulun sali. Kerhon voit aloittaa koska vain.

Kokkikerhoihin on ilmoittautuminen Marialle 050-557 8459, max 15 lasta/kerho.

KERHOT EIVÄT KOKOONNU SYYSLOMAVIIKOLLA 42.

KUN TULET KERHOON

• Pese heti kädet
  • Kädet pestään aina kun on käytetty erilaisia tarvikkeita
  • Tule kerhoon vain terveenä