Mikä kerho sinua kiinnostaa?

Varhaisnuorisotyö kokoaa koulun jälkeen ja alkuillasta yhteen alakouluikäiset tytöt ja pojat kerhoihin. Kerhot kokoontuvat seurakunnan omissa tiloissa, ratsastuskoululla tai muissa tiloissa. Toiminta on säännöllistä ja pääosin maksutonta. Kerhon perustietojen yhteydessä on maininta, mikäli kerho on maksullinen.

Kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen erikseen ilmoitettuna aikana kerhotoimintaesitteen ohjeiden mukaan. Kerhot alkavat syyskuussa ja jatkuvat yleensä Vappuun asti, pois lukien arkipyhät ja koulujen loma-ajat. Tarkemmat tiedot toiminnasta saat kysymällä omasta kerhosta.

Toiminnasta ilmoitetaan seurakuntamme kotisivujen tapahtumakalenterissa, Facebook-sivulla, koulujen ja kauppojen ilmoitustauluilla.

KERHOT SYKSYLLÄ 2019

MAANANTAI

• Kokkikerho 1 klo 14.30-16.30 Vesitornin kerhotilassa
  • Eläinkerho klo 15-16 Olohuoneella Järviluomantie 7

TIISTAI

• Kokkikerho 2 klo 15-16.30 Olohuoneella Järviluomantiellä

KESKIVIIKKO

• Liikuntakerho klo 14-15 Kuntolutran liikuntasalissa
  • Sählykerho 1 klo 15.30-16.30 Kirkkomännikön koulun salissa
  • Monitoimikerho klo 17-18 Tuurissa Trimmin salissa
  • Ratsastuskerho klo 16.30-18 joka toinen viikko yhteistyössä Eteläpohjanmaan valmennustallin ja Lakeudenportin ratsastajien kanssa. Parillisilla viikoilla. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Tiedustelut: Jutta 040 538 5952
  • Lennokkikerho jokatoinen viikko Jokivarren kerhomökillä jos ryhmä syntyy (vähintään 5 hlö). Kerhon aloitus ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

TORSTAI

• Puuha- leivontakerho klo 14.30-16.00 Olohuoneella Järviluomantiellä