Mikä kerho sinua kiinnostaa?

Varhaisnuorisotyö kokoaa koulun jälkeen ja alkuillasta yhteen alakouluikäiset tytöt ja pojat kerhoihin. Kerhot kokoontuvat seurakunnan omissa tiloissa, ratsastuskoululla tai muissa tiloissa. Toiminta on säännöllistä ja pääosin maksutonta. Kerhon perustietojen yhteydessä on maininta, mikäli kerho on maksullinen.

Kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen erikseen ilmoitettuna aikana kerhotoimintaesitteen ohjeiden mukaan. Kerhot alkavat syyskuussa ja jatkuvat yleensä Vappuun asti, pois lukien arkipyhät ja koulujen loma-ajat. Tarkemmat tiedot toiminnasta saat kysymällä omasta kerhosta.

Toiminnasta ilmoitetaan seurakuntamme kotisivujen tapahtumakalenterissa, Facebook-sivulla, koulujen ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Olisiko sinulla innostusta ohjata varhaisnuorten kerhoa? Kerhonohjaajaksi voi ilmoittautua elokuun aikana varhaisnuorisotyönohjaaja Sanna Mehtälälle. Kerhonohjaajille järjestetään koulutus ja heille maksetaan pieni palkkio.

helmet