Mikä kerho sinua kiinnostaa?

Varhaisnuorisotyö kokoaa koulun jälkeen ja alkuillasta yhteen alakouluikäiset tytöt ja pojat kerhoihin. Kerhot kokoontuvat seurakunnan omissa tiloissa, tai muissa tiloissa. Toiminta on säännöllistä ja pääosin maksutonta. Kerhon perustietojen yhteydessä on maininta, mikäli kerho on maksullinen.

Kerhot alkavat syyskuussa ja jatkuvat yleensä Vappuun asti, pois lukien arkipyhät ja koulujen loma-ajat. Tarkemmat tiedot toiminnasta saat kysymällä omasta kerhosta.

Toiminnasta ilmoitetaan seurakuntamme kotisivujen tapahtumakalenterissa, Facebook-sivulla, koulujen ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Tänä syksynä 2020 kerhot aloittavat toimintansa viikolla 38 ja tiloina toimivat Olohuone Järviluomantiellä ja Luovin liikuntasali Kasarmintiellä. Kerhon voit aloittaa koska vain. Kerholaisesta tarvitsemme seuraavat tiedot: nimi, huoltajan nimi ja puhelinnumero.

KUN TULET KERHOON

• Pese heti kädet
  • Kädet pestään aina kun on käytetty erilaisia tarvikkeita
  • Tule kerhoon vain terveenä

MAANANTAI

• Eläinkerho klo 15.00-17.00 Olohuoneella
  • Sählykerho klo 16.0-17.00 Luovin salissa. Omat mailat mukaan.

TORSTAI

• Puuha-kokkikerho klo 14.30-16.00 Olohuoneella