Mikä kerho sinua kiinnostaa?

Varhaisnuorisotyö kokoaa koulun jälkeen ja alkuillasta yhteen alakouluikäiset tytöt ja pojat kerhoihin. Kerhot kokoontuvat seurakunnan omissa tiloissa, tai muissa tiloissa. Toiminta on säännöllistä ja maksutonta. Kerhon perustietojen yhteydessä on maininta, mikäli kerho on maksullinen.

Kerhot alkavat syyskuussa ja jatkuvat aina toukokuun puoliväliin asti, pois lukien arkipyhät ja koulujen loma-ajat. Tarkemmat tiedot toiminnasta saat kysymällä omasta kerhosta.

Toiminnasta ilmoitetaan seurakuntamme kotisivujen tapahtumakalenterissa, Facebook-sivulla, Instagram -tilillä, koulujen ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Tiloina toimivat Olohuone, Aseman srk-koti ja Kirkkomännikön koulun sali. Kerhon voit aloittaa koska vain.

Kerhoihin ilmoittautuminen tästä.

KERHOT ALKAVAT VIIKOLLA 37, PAITSI PUUHAKERHO ALKAA 27.9.

KUN TULET KERHOON

• Pese heti kädet
  • Kädet pestään aina kun on käytetty erilaisia tarvikkeita
  • Tule kerhoon vain terveenä