Apua ja tukea elämään

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet, sairaus, hengelliset asiat tai haluat keskustella, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Lapset ja nuoret voivat tulla juttelemaan murheistaan myös nuorisotyöntekijöille, lastenohjaajille tai varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön papeille.

Diakoniatyö

Seurakunnan diakoniatyö on kuuntelua ja vierellä kulkua elämän iloissa ja suruissa. Se on ihmisten tukemista erilaisissa elämäntilanteissa. Diakoniatyö on koko seurakunnan tehtävä. Työ toteutuu viranhaltijoiden ja vapaaehtoisten avulla.

Perheasiain neuvottelukeskus

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa keskusteluapua perhe- ja avioliittokysymyksissä. Perheasiain neuvottelukeskus sijaitsee Seinäjoella (Kalevankatu 12 b C1), mutta perheneuvoja Leena Peltola on tavattavissa tiistaisin Alavuden uudessa kirkkoherranvirastossa.

Leena Peltola:
Puh. 06 4214200
Ajanvaraus ma-to klo 9-11 ja pe klo 13-15

Esirukouspyyntö

Voit jättää meille esirukouspyyntösi. Esirukoukset rukoillaan tiistain aamurukoushetkessä sekä sunnuntain jumalanpalveluksissa Alavuden ja Töysän kirkoissa.

Kädet