Seurakunnan päiväkerhot ovat kirkon kasteopetusta.
Päiväkerhoissa halutaan antaa 4-5 -vuotiaille lapsille pyhän kokemuksen ja kristilliset arvot lapsilähtöisen toiminnan kautta. Korostamme lapsuuden arvoa ja kasvatuskumppanuutta vanhempien kanssa.
Päiväkerhoissa pyritään antamaan aikaa ja tilaa lapsuudelle, lasten leikeille ja luovuudelle,
mahdollisuus hiljentymiseen ja hyvän Jumalan huolenpidon kokemiseen.

"Päiväkerho on leikin lumoa ja hiljaisuutta. Lapsi on päiväkerhossa aikuisten silmäterä. Päiväkerho on lasta varten, hänen kasvunsa ja oppimisensa pesäpaikka."

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu SOITTAMALLA puhelimitse p.0503121508 tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen virve.myllyaho@evl.fi

Jo päiväkerhossa olevat 5 -vuotiaat tulee myös ilmoittaa uudestaan tulevalle kerhokaudelle.

Lisätietoja päiväkerhoasioista ja kerhoon ilmoittautumisista vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Virveltä p. 0503121508

Viisi lasta leikkii lattialla.