Kirkkomuskari

Musisointia kanttori Marin sekä lastenohjaajien kanssa Alavuden kirkossa. Kevään 2023 aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Virsimuskari vauvoille

Virsimuskari vauvoille alkaa Alavuden kirkossa maaliskuussa 2023. Virsimuskarissa vauvoja hellitellään, keinutellaan ja lauletaan virsiä ja lastenlauluja.

Virsimuskari järjestetään kevään aikana yhteensä 6 kertaa 8.3. 22.3. 5.4. 19.4. 3.5. ja 17.5. Virsimuskari alkaa klo 10 ja kestää noin 1 h ajan. Lopuksi tarjolla on pientä syötävää vauvoille. Virsimuskariin voivat tulla kaikki alle 1,5 -vuotiaat lapset, jotka eivät vielä juuri osaa kävellä, vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Virsimuskari tukee lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta joidenkin tutkimusten mukaan. Jos haluat tutustua virsimuskaritoimintaan etukäteen, niin aiheesta on kirjoittanut teologi Aino-Elina Kilpeläinen. YouTubesta löydät esimerkkejä Tanskan kirkon järjestämistä virsimuskareista vauvoille hakusanalla 'babysalmesang'.

Lapset hakevat korista erilaisia soittimia.
vauvan kuva, virsimuskarimainos