Isoskoulutus

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä iskoon!

Ilmoittaudu iskoon

Miksi? Kerron sulle miksi!

- Kestää vuoden (ennen kaksi)

- Lukiokurssi (Alavuden lukio)

- Paras kesäduuni ja työkaverit (Töitä myös syyslomalla ja hiihtolomalla!)

- Opit ottamaan vastuuta, toimimaan ryhmässä ja saat arvokasta työkokemusta

- Lisää esiintymisvarmuutta, rohkeutta ja itsevarmuutta

- Sinua autetaan ja kannustetaan.

- Pappa-Siili ja Läskikuoma

#koskajeesus

"Isoveljet ja -siskot"

Alkuaan rippileirejä vedettiin työntekijöiden voimin, kunnes huomattiin, että leireille kaivattaisiin jonkinlaisia isosiskoja ja isoveljiä. Syntyi isosen pesti. Isonen toimii leirillä ryhmänjohtajana sekä leiriläisten tukijana ja kannustajana. Jokainen rippikoulunsa käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen voi hakea isoskoulutukseen.

Isoskoulutus alkaa riparin jälkeen syksyllä ja sen alkamisesta ilmoitellaan koulun ilmoitustaululla, nuorisotyön somessa.

Alavuden seurakunnan isoskoulutus kestää vuoden. Koulutus kertoja on kerran kuukaudessa 1,5h kerrallaan. Joulukuussa ja toukokuussa pidetään kahden päivän tehokoulutuskertoja. Isoskurssista saat mukaasi isosvihon, johon on tiivistetty kaikki opiskeltavat asiat.

Isoskurssi on ennen kaikkea yhdessä oppimista. Kurssilla tehdään ryhmä- ja paritöitä, keskustellaan, harjoitellaan esiintymistä ja ryhmänohjaamistaitoja. On tärkeää olla mukana!

Syksyllä ja keväällä isoskoulutuksessa olevat nuoret suunnittelevat ja toteuttavat ryhmäytys ja tutustumisillan rippikouluryhmille Lymyssä ja huolehtivat nuorten iltojen tarjoilusta. Osallistuminen muihin vapaaehtoistehtäviin hyväksiluetaan osaksi koulutusta ja katsotaan eduksi isosvalintoja tehdessä. Isoset toimivat myös apuna lasten tapahtumissa, joululaulutilaisuuksissa ja rippikoulujen kokoontumisissa.

Isoskoulutuksesta saa kurssitodistuksen.

Isoskurssi 2019-2020 (klo 16.30)

11.9, 9.10, 13.11, 13-14.12 Tehopäivä (pe klo 16-18, la 9-15)
8.1, 6.2, 18.3, 1.4, 8-9.5 Tehopäivä (pe 16-18, la 9-15)