Isoskoulutus

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä iskoon!

Miksi? Kerron sulle miksi!

- Kestää vuoden (ennen kaksi)

- Lukiokurssi (Alavuden lukio)

- Paras kesäduuni ja työkaverit (Töitä myös syyslomalla ja hiihtolomalla!)

- Opit ottamaan vastuuta, toimimaan ryhmässä ja saat arvokasta työkokemusta

- Lisää esiintymisvarmuutta ja rohkeutta

- Pappa-Siili ja Läskikuoma

#koskajeesus

"Isoveljet ja -siskot"

Alkuaan rippileirejä vedettiin työntekijöiden voimin, kunnes huomattiin, että leireille kaivattaisiin jonkinlaisia isosiskoja ja isoveljiä. Syntyi isosen pesti. Isonen toimii leirillä ryhmänjohtajana sekä leiriläisten tukijana ja kannustajana. Jokainen rippikoulunsa käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen voi hakea isoskoulutukseen.

Isoskoulutus alkaa riparin jälkeen syksyllä ja sen alkamisesta ilmoitellaan koulun ilmoitustaululla, nuorisotyön somessa.

Alavuden seurakunnan isoskoulutus kestää vuoden. Vuoteen sisältyy kaksi isosleiriä, toinen Vetiksellä marraskuussa, toinen Aittoosaaressa toukokuussa. Lisäksi on kokoontumisia kerran kuussa.

Isoskurssi on ennen kaikkea yhdessä oppimista. Kurssilla tehdään ryhmä- ja paritöitä, keskustellaan, harjoitellaan esiintymistä ja ryhmänohjaamistaitoja. On tärkeää olla mukana! Erityisesti leirillä taitoja harjoitellaan käytännössä.

Kerran syksyllä ja keväällä isoskoulutuksessa olevat nuoret suunnittelevat ja toteuttavat lauantaisen Pappila-illan ohjelman pienissä ryhmissä. Osallistuminen muihin vapaaehtoistehtäviin hyväksiluetaan osaksi koulutusta ja katsotaan eduksi isosvalintoja tehdessä. Isoset toimivat aouna lasten tapahtumissa, joululaulutilaisuuksissa ja rippikoulujen kokoontumisissa.

Isoskoulutuksesta saa kurssitodistuksen.

Uudet isoset (klo 16.30)

19.9, 24.10, 30.11 - 2.12 leiri, 12.12, 9.1, 6.2, 13.3, 3.4, 17-18.5 leiri.

Vanhat isoset (klo 16.30)

24.10, 21.11, 12.12, 9.1, 6.2, 13.3, 3.4, 17-18.5 leiri.